ΠεριφέρειαΓκότση - Δέδε και Φιλάνδρα για την Κορινθία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Γκότση – Δέδε και Φιλάνδρα για την Κορινθία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τη δραστήρια ενεργό πολίτη Παναγιώτα Γκότση στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας. Η Μπέτυ γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι έγγαμη με δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και Πληροφορική στο Mediterranean College. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού γνώσης του συστήματος ανάγνωσης και γραφής τυφλών Braille και έχει εργαστεί ως γραμματέας στο τμήμα Καθαριότητας στο Δήμο Κορίνθου, ενώ έχει και εμπειρία ως γραμματειακή υποστήριξη σε διάφορες εταιρείες. Με την ένταξη της Μπέτυς στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε νέα στελέχη με ισχυρή θέληση για το καλό του τόπου μας!»

Παναγιώτα (Μπέτυ) Γκότση: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» του Κυρίου Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω μαζί του ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π.Ε Κορινθίας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πάρω μέρος σε αυτόν τον αγώνα δίπλα στον δικό μας άνθρωπο τον Πέτρο Τατούλη. Αισθάνομαι υπερήφανη για την επιλογή του στο εκλογικό του ψηφοδέλτιο. Με σεβασμό στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Για μια «Νέα Πελοπόννησο». Για ένα νέο ξεκίνημα. Για μια Νέα Αρχή».

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Γεώργιο Δέδε στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας. Ο Γιώργος γεννήθηκε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει υπηρετήσει από σημαντικές θέσεις ευθύνης την Αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού ως Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Λουτρακίου. Συμμετέχει στο πολιτιστικό Σύνδεσμο Λουτρακιωτών- Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ» και επί σειρά ετών κατέχει τη θέση του γραμματέα. Διακρίνεται για την αγάπη του για τον αθλητισμό και είναι Πρόεδρος του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Με την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», η παράταξή μας γίνεται πιο δυνατή».

Γιώργος Δέδες: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω μαζί του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Κορινθίας. Γνωρίζοντας καλά την Κορινθία και τους ανθρώπους της, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να προσφέρω δίπλα στον Πέτρο Τατούλη για τη βελτίωση της ζωής του μέσου Κορίνθιου αλλά και του κάθε Πελοποννήσιου για μία ανεξάρτητη και ισχυρή Πελοπόννησο πέρα από χρώματα και κομματικές ταυτότητες. Επιδιώκουμε μία ισχυρή Πελοπόννησο για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τη δραστήρια ενεργό πολίτη Θεοδώρα – Κυριακή Φιλάνδρα στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Κορινθίας. Η Θεοδώρα είναι κάτοχος Diploma in Business Studies από το London Chamber of Commerce and Industry Examinations Board, απόφοιτος με υποτροφία του Hellenic American University με Bachelor in the Science of Business Administration και εξειδίκευση στο Project Management, κι είναι σε αναμονή αποφοίτησης από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στην Διώρυγα Κορίνθου, με την ειδικότητα Προϊσταμένης Γραμματείας Διοίκησης -Προϊσταμένης Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας. Είναι Αντιπρόεδρος ΔΣ του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου (Loutraki Dive Club), που είναι εθελοντική ομάδα καθαρισμού βυθού και παραλίας με δεκαετή δράση. Μιλά αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Με την ένταξη της Θεοδώρας στο ψηφοδέλτιό μας, η παράταξή μας ανοίγει το δρόμο σε νέα στελέχη και γίνεται πιο πολυσυλλεκτική».

Θεοδώρα-Κυριακή Φιλάνδρα: «Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» με μεγάλη ικανοποίηση. Η Πελοπόννησος αποτελεί μια Περιφέρεια με ιδιαίτερες και πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης, καθώς διαθέτει τοπόσημα τόσο ιστορικά όσο και φυσικού κάλλους προς ανάπτυξη και προώθηση, δύναται να αξιοποιήσει το πολιτιστικό της απόθεμα, να υλοποιήσει υποδομές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών. Επίσης, μέσα από πολιτιστικές συνέργειες και ανταλλαγές μπορεί να αναδείξει και να αναπτύξει τα ισχυρά της σημεία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στο σύνολο της κοινωνίας. Πορευόμαστε με συντονισμένες δράσεις για την πρόοδο και την εξέλιξη, με σεβασμό και γνήσιο ενδιαφέρον προς τον πολίτη και τις ανάγκες του, με στόχο την ανάπτυξη και την αειφορία. Για τη Νέα Πελοπόννησο με όραμα!!»

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα