ΑργολίδαΔ. Ορφανός: Η δικαίωση των καταγγελιών μας ήρθε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου:...

Δ. Ορφανός: Η δικαίωση των καταγγελιών μας ήρθε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πληρώστε 1.580.358 Ευρώ που οφείλετε για τα απορρίμματα

Συνδημότισσες, συνδημότες

Φίλες και φίλοι

Δυστυχώς για το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, δεν πέρασε ούτε μια μέρα για να δικαιωθούμε πλήρως στις καταγγελίες μας για τα μειωμένα Δημοτικά Τέλη που έχουν εισπραχτεί και επομένως αποδοθεί, στον ΦΟΔΣΑ που είναι ο αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και τις απειλές και ειρωνείες που δεχτήκαμε, στην προσπάθεια διάψευσης μας, με τις αλχημείες και τη δημιουργική λογιστική που ανεπιτυχώς επιχειρήθηκε.

Και είναι λυπηρό, ο Δήμαρχος που είναι και ο κύριος υπεύθυνος της Οικονομικής Διαχείρισης του Δήμου, να κρύβεται πίσω από συνεργάτες του, μιας και ο ίδιος δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τη βαρύτατη ευθύνη για τον εκτροχιασμό των οικονομικών του Δήμου μας, την ίδια ώρα μάλιστα, δυο μήνες προ των εκλογών, που συνεχίζει τις απευθείας αναθέσεις και τη σπατάλη του Δημοτικού χρήματος.

Τα σημερινά αδιαμφισβήτητα στοιχεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μας κατατάσσουν στην κορυφή των οφειλετών, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, αφού σε συνολική οφειλή 5.420.804 Ευρώ από τους 21 Δήμους της Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων οφείλει 1.580.358 Ευρώ!!!

Τι έγιναν άραγε οι υπέρογκες αυξήσεις των Ανταποδοτικών Δημοτικών Τελών που επιβάλλατε την τελευταία μέρα του χρόνου;

– Θα απολογηθείτε επιτέλους δημόσια και όχι εν κρυπτώ, στους συνδημότες μας;

– Ή μήπως θα διαψεύσετε και αυτά τα στοιχεία;

– Θα δημοσιεύσετε επιτέλους λίστα με τις εισπράξεις και τις πληρωμές των Ανταποδοτικών Τελών, όπως επανειλημμένα σας έχουμε ζητήσει;

– Όσο και να κρύβεστε, όσα και να κρύβετε κύριε Κωστούρο, την αλήθεια δεν μπορείτε να την κρύψετε και δυστυχώς για σας, οι συνδημότες μας το έχουν αντιληφθεί και θα σας απαλλάξουν από την καθημερινή σας αγωνία και προσπάθεια, να παραμείνετε στην καρέκλα της εξουσίας σας.

Γι’ αυτό, κατεβάστε τους τόνους, συμμαζέψτε όσο μπορείτε τα οικονομικά του Δήμου τους δύο μήνες που σας απομένουν, σταματήστε τις σπατάλες και τις αναθέσεις που επηρεάζουν τον προεκλογικό αγώνα γιατί κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και ελέγχου.

Ελπίζω η σημερινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Δημήτρης Ορφανός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα