ΑργολίδαΔ. Ορφανός: Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιχειρούν να πιαστούν σε ανυπόστατους ισχυρισμούς...

Δ. Ορφανός: Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιχειρούν να πιαστούν σε ανυπόστατους ισχυρισμούς βασιζόμενοι σε έγγραφα χωρίς ημερομηνίες και υπογραφές

Όλοι μαζί με Όραμα Δημιουργίας θα πάμε τον Δήμο Ναυπλιέων μπροστά!! Η μεγάλη αποδοχή της παράταξης μας έχει δημιουργήσει πλέον πανικό. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιχειρούν να πιαστούν σε ανυπόστατους ισχυρισμούς βασιζόμενοι σε έγγραφα χωρίς ημερομηνίες και υπογραφές. Είναι γεγονός και έχει γίνει συνείδηση στους συμπολίτες μας πως μεγάλη μας δύναμη είναι ότι γύρω μας συσπειρώνονται πολίτες από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα.

Στην αυτοδιοίκηση χρειάζεται συναίνεση και συνεργασία για την αντιμετώπιση των κοινών τοπικών προβλημάτων. Και αν αυτό δεν επετεύχθη με το σύστημα της απλής αναλογικής, σήμερα η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία απαιτεί τις μεγάλες συμφωνίες προκειμένου όλος ο Δήμος να πάει μπροστά.

Οι συμφωνίες αυτές έχουν να κάνουν με τις προγραμματικές μας θέσεις, που σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει ο συνδυασμός μας. Προγραμματικές θέσεις που ενώνουν όλο το κοινωνικό φάσμα του τόπου μας και θα αναδείξουν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Το μέλλον του Δήμου μας είναι το ζητούμενο για κάθε δημότη. Όλα τα άλλα ουδόλως μας αγγίζουν. Το ποιος θα αναλάβει τις αρμοδιότητες για την υλοποίηση του προγράμματος μας, θα είναι αποφάσεις σύμπνοιας και εποικοδομητικού διαλόγου. Αποφάσεις δικές μου ως εκλεγμένου Δημάρχου, της δημοτικής μας παράταξης και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Δημήτρης Ορφανός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα