ΑργολίδαΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ: Έγκριση υλοποίησης κινητικότητας Erasmus+ για το σχολικό έτος 2023-2024

ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ: Έγκριση υλοποίησης κινητικότητας Erasmus+ για το σχολικό έτος 2023-2024

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΕΥΕΞΙΑΣ

O Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση σχεδίου κινητικότητας Erasmus+ για το σχολικό έτος 2023-2024. 

Συγκεκριμένα, μετά από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης της αίτησής μας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), εγκρίθηκε η υλοποίηση του σχεδίου κινητικότητας με τίτλο “Επαγγελματίες Υγείας: Προκλήσεις και Προοπτικές Εκπαίδευσης στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια” και κωδικό υλοποίησης 2023 – 1 -EL01 – KA122 -VET – 000134587.

Το πρόγραμμα θα δώσει την ευκαιρία σε δεκαπέντε (15) μαθητές και μαθήτριες του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας- Ευεξίας να μεταβούν στο Βουκουρέστι- Ρουμανία για να επισκεφτούν εκπαιδευτικές δομές και επαγγελματικούς χώρους σχετικούς με τον Τομέα τους. Η υλοποίηση της κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί   σε συνεργασία με την εταιρεία-εταίρο (partner company)  Athena Study srl. 

Το σχολείο μας συνεχίζει δυναμικά για έκτη συνεχή χρονιά την υλοποίηση ροών κινητικότητας Erasmus + . 

Η γνωριμία και η εξοικείωση με εκπαιδευτικά περιβάλλοντα δυικού συστήματος, η επιμόρφωση σε τομείς και τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη ενέργεια αλλά και η ενδυνάμωση της ευρωπαϊκής ταυτότητας των μαθητών/τριών μας, αποτελούν στόχους της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ενισχύοντας τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων Π.ΕΠΑ.Λ. στην σημερινή Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα