ΑργολίδαΖερβουδάκη και Σιέρρο ανακοίνωσε ο Κωστούρος

Ζερβουδάκη και Σιέρρο ανακοίνωσε ο Κωστούρος

Στην παράταξη μας ο Αντώνης Ε. Ζερβουδάκης

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Αντώνη Ε. Ζερβουδάκη , Προέδρου ΟΦΕ Λιμένος Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Καλωσορίζω τον Αντώνη στην παράταξη μας , έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υπηρετήσει πάνω από 30 χρόνια στο λιμάνι Ναυπλίου και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και το τι πρέπει να γίνει για να λυθούν. Αντώνη καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Στην παράταξη μας ο Παύλος Α. Σιέρρος

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Παύλου Α. Σιέρρου, Επιχειρηματία.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό , επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Παύλου Σιέρρου, να επιλέγουν τον συνδυασμό μας και να μας εμπιστεύονται για την κάθοδο τους στα κοινά για πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα για τον Παύλο, η καθημερινή βοήθεια του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είναι μεγάλη, όπως μεγάλη είναι και η επιχειρηματική του πορεία. Η συμβολή του στην Επόμενη Μέρα του τόπου μας θα είναι σημαντική. Παύλο σε καλωσορίζω στην παράταξή μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα