ΑργολίδαΚωνσταντινίδη και Ουλή ανακοίνωσε ο Κωστούρος

Κωνσταντινίδη και Ουλή ανακοίνωσε ο Κωστούρος

Στην παράταξη μας ο Μανώλης Π. Κωνσταντινίδης

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μανώλη Π. Κωνσταντινίδη, Αντιπροέδρου Συλλόγου Αλιέων Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Ο Μανώλης ασχολείται με την Αλιεία, έχει προσπαθήσει πολύ και δουλεύει καθημερινά με πάθος γι’ αυτό που κάνει. Είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας με έντονη προσωπικότητα και ότι αναλαμβάνει, το φέρνει εις πέρας πάντα με θετικό πρόσημο. Δίπλα στους συμπολίτες, δίπλα στους συναδέλφους του και σε όποιον αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και μπορεί να δώσει λύση θα βρίσκεται ο Μανώλης. Καλό αγώνα ξανά Μανώλη και καλή επιτυχία».

Στην παράταξη μας η Ελένη Ι. Ουλή

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της Ελένης Ι. Ουλή, Ελεύθερη Επαγγελματίας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Καλωσορίζω στην παράταξη μας την Ελένη, μητέρα τριών παιδιών και ενεργό μέλος της κοινωνίας που συνδυάζει άψογα την επαγγελματική με την οικογενειακή ζωή. Η Ελένη έχει νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις και φυσικά κοινό όραμα με όλους εμάς που αποτελούμε την Επόμενη Μέρα. Ελένη καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα