ΠεριφέρειαΛακωνία: Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Τατούλης

Λακωνία: Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζω τον Δημήτρη Καπονικολό του Γεωργίου στη «Νέα Πελοπόννησο» στη Π.Ε Λακωνίας.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και κατοικεί στην Σπάρτη. Είναι παντρεμένος με 4 παιδιά. Είναι επιχειρηματίας (τεχνικός πέδησης οχημάτων) στον τομέα βαρέων οχημάτων. Έχει ακόμα διατελέσει Περιφερειακός τομεάρχης βαρέων οχημάτων Πελοποννήσου. Υπηρέτησε ως Καθηγητής στην Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Σπάρτης. Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπάρτης από 2019 έως 2022. Ο Δημήτρης διακρίνεται για την έντονη εθελοντική του δράση ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Λακωνίας».

Δημήτρης Καπονικολός: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Λακωνίας. Όλα τα έργα της Λακωνίας φέρνουν την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη. Στόχος μου είναι να σταθώ στην πρώτη γραμμή μάχης δίπλα στον Πέτρο Τατούλη. Είμαι διατεθειμένος να συνεργαστώ με τον άνθρωπο των έργων, τον Πέτρο Τατούλη για το καλό του τόπου μου, για τα παιδιά μας, τη νέα γενιά για ένα καλύτερο αύριο».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ευγενία-Αντωνία Κουλάκου στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Η Ευγενία-Αντωνία είναι γεννημένη στη Σπάρτη με καταγωγή από τη Μάνη. Έχει αγροτικές καταβολές, από πατέρα αγρότη και μητέρα που κάνει εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Η ίδια είναι Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων και εργάζεται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Σπάρτης. Διακρίνεται για το ενδιαφέρον της για τα κοινά και θέλει να προσφέρει στον τόπο της».

Ευγενία-Αντωνία Κουλάκου: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας στη «Νέα Πελοπόννησο». Επιθυμώ να κάνω τον τόπο μου καλύτερο και να δώσουμε στη Λακωνία την θέση που της αρμόζει. Πιστεύω ότι η ανάπτυξη μπορεί να έρθει στη Λακωνία με τον Πέτρο Τατούλη γιατί είναι γνώστης της Πελοποννήσου και των προβλημάτων του κάθε νομού. Ευελπιστώ για το καλύτερο για τους συμπατριώτες μου και πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Αποστολάκο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Λακωνίας. Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Λακωνίας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης. Κατάγεται από το Παρόρι του Δήμου Σπάρτης. Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνταξιούχος και πρώην Υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στο Κατάστημα Σπάρτης. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Ο Δημήτρης είναι ένα έμπειρο και παλαιό στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται κοντά στον πολίτη. Υπήρξε Δήμαρχος του Δήμου Μυστρά, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για πέντε χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στον Δήμο Σπάρτης. Ο Δημήτρης υπήρξε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας για 7 χρόνια από το 1993-1998.

Δημήτρης Αποστολάκος: «Αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόσκληση του φίλου Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Λακωνίας. Η σχέση μου με τους Λάκωνες είναι σχέση ζωής και αέναη. Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1999 έως και σήμερα, καθώς είμαι και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης. Πιστεύω ότι η αλλαγή πρέπει να έρθει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θεωρώ ότι έφτασε η ώρα να πάμε μπροστά τη Λακωνία και ολόκληρη την Πελοπόννησο με τον επίσης έμπειρο Πέτρο Τατούλη, που γνωρίζει την Πελοπόννησο και τα προβλήματά της από άκρη σε άκρη. Είμαι αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα