ΠεριφέρειαΜεσσηνία: Κόκκαλη και Αλεβίζου ανακοίνωσε ο Τατούλης

Μεσσηνία: Κόκκαλη και Αλεβίζου ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τη Χριστίνα Κόκκαλη του Ιωάννη και της Γεωργίας στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Η Χριστίνα έχει καταγωγή από το Ριζόμυλο και τη Δάφνη Μεσσηνίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Βαρσάμη , όπου υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού στρατού και έχουν δύο παιδιά ηλικίας 11 και 12 χρόνων, τη Ζέτα και τον Θανάση. Είναι απόφοιτη του ενιαίου Λυκείου Καλαμάτας. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και έχει σπουδάσει σε σχολή κομμωτικής και αισθητικής. Παράλληλα έχει εξειδίκευση σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και έχει εργαστεί στον τομέα της επικοινωνίας και των πωλήσεων σε μεγάλο όμιλο του κλάδου. Μιλάει αγγλικά και έχει έντονη κοινωνική δράση».  

Χριστίνα Κόκκαλη: «Αποδέχτηκα με ικανοποίηση την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Επιθυμώ να ασχοληθώ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να συνεργαστώ με τον κ. Πέτρο Τατούλη γιατί μου δίνει έμπνευση και σιγουριά για να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε όλο τον πλούτο που έχει η Πελοπόννησος μας και να κάνουμε ακόμα καλύτερη τη ζωή όλων των πολιτών της».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τη Φωτεινή Αλεβίζου του Σπυρίδωνα στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Φωτεινή είναι γεννημένη στο Διβολίτσι Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένη με τον Χαράλαμπο Κρατημένο και έχουν δύο παιδιά. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος εδώ και 18 χρόνια. Η Φωτεινή έχει ενδιαφέρον για τα κοινά και μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο της».

Φωτεινή Αλεβίζου: «Αποδέχτηκα με μεγάλη ικανοποίηση την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη «Νέα Πελοπόννησο» στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Μεσσηνίας. Αγαπώ τη Μεσσηνία και θέλω να προσφέρω για τη βελτίωση του τόπου μας. Συμμετέχω στον συνδυασμό γιατί θεωρώ άξιο τον Πέτρο Τατούλη να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου με την εμπειρία του και τις γνώσεις του. Επιδιώκω ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για την Πελοπόννησό μας».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα