ΆρθραΜωρέ και στη Μεσσήνη θα “εισπράξεις” δάφνες και την παράσταση του Πτωχού...

Μωρέ και στη Μεσσήνη θα “εισπράξεις” δάφνες και την παράσταση του Πτωχού θα “κλέψεις…”

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Γράφει ο Κώστας Πρώιμος

Μωρέ και στην Μεσσήνη θα “εισπράξεις” δάφνες και επευφημίες και την παράσταση θα “κλέψεις” σε λαμπρή πολιτική εκδήλωση με τιμώμενα και κεντρικά πρόσωπα τρίτους.

Δηλαδή, εσείς τι περιμένατε κατά τη χθεσινή τελετή παρουσίασης της υποψηφιότητας Πτωχού; Να μην ξεχωρίσει η συμβολική παρουσία του Δημήτρη Καμπόσου; Θέλετε και να το αιτιολογήσουμε; Τότε διαβάστε παρακάτω. Όταν εν μέσω κορονοϊού οι περισσότεροι έκλειναν τα παράθυρα τους για να μην… πεθάνουν (τάχα μου) ο Καμπόσος κατασκεύασε υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο μέσα στις πορτοκαλιές! Αξιοσημείωτο δε, πως του είχαν απονείμει τα εύσημα κορυφαίοι διοικητικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής κολύμβησης αν και προερχόμενοι από ιδεολογικά αντίθετους χώρους. Ένα μόνο από τα αναρίθμητα έργα του αναφέρουμε.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί επανήλθε μετά βαϊων και κλάδων στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και εισέπραξε την δημοφιλία του στον μέγιστο βαθμό ακόμη και χθες στη Μεσσήνη; Αλήθεια, οι φίλοι του Κυριάκου και διεκδικούντες τον Δήμο Άργους – Μυκηνών πού βρίσκονταν χθες; Γιατί στα πέριξ της παρουσίασης του Πτωχού δεν παραβρέθηκαν.

Κύριοι, προλαβαίνετε ακόμη να μην “κατέβετε” (Πεταμένα λεφτά)…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα