ΑργολίδαΝταβίλης - Αγγελοπούλου - Κυριάκου στο πλευρό του Καμπόσου

Νταβίλης – Αγγελοπούλου – Κυριάκου στο πλευρό του Καμπόσου

Ο Δημήτρης Νταβίλης έχει καταγωγή από τον Αχλαδόκαμπό και είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ωτορινολαρυγγολογία, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτας και Αγλαΐας Κυριακού» και στην Πανεπιστημιακή Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας το 1987 μετά από επιτυχείς εξετάσεις. Από τον Μάιο του 1988 υπηρέτησε ως επιμελητής Β’ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική μέχρι 06/05/1990.
Από 07/05/1990, κατόπιν κρίσης, διορίστηκε και υπηρέτησε ως επιμελητής και Αναπληρωτής Διευθυντής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών μέχρι τον Μάιο του 2008.

Από τον Μάιο του 2008 μετά από κρίση διορίστηκε Συντονιστής Διευθυντής στο «Γ.Ν.Α. ΕΛΠΙΣ».
Ανανεώνει την υποψηφιότητά του με την παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για τις επερχόμενες εκλογές, για να συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία για τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Η Στέλλα Αγγελοπούλου έχει καταγωγή από τη Νέα Κίο και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας. Είναι παντρεμένη με τον Νεκτάριο Ψυρογιάννη μηχανολόγο – μηχανικό και είναι μητέρα 4 παιδιών. Η Στέλλα, είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Κίου και του Συλλόγου TAE KWON DO. Αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη του Δημάρχου των έργων, γιατί εκτιμά πως μόνο με Δήμαρχο Καμπόσο μπορούν να συνεχιστούν τα έργα στον Δήμο μας!

Η Κωνσταντίνα Κυριάκου έχει καταγωγή από τη Νέα Κίο και είναι πτυχιούχος Φιλολογίας. Είναι παντρεμένη με τον Τίμο Καλογερόπουλο και έχουν μαζί δυο παιδιά. Είναι πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Νέας Κίου και υπεύθυνη λειτουργίας των Ακαδημιών του Αργοναύτη.

Η Κωνσταντίνα είναι μια δραστήρια γυναίκα, που αποφάσισε να συστρατευθεί με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο, γιατί γνωρίζει πόσο αναγκαίο είναι να συνεχιστεί η ανάπτυξη στον Δήμο μας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα