ΑργολίδαΠαύλου και Παναγιωτόπουλο ανακοίνωσε ο Μαργέτας

Παύλου και Παναγιωτόπουλο ανακοίνωσε ο Μαργέτας

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας την κ. Παύλου Ντίνα. Η κ. Ντίνα γεννήθηκε στο Βαλτέτσι Αρκαδίας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και η ίδια έχει τέσσερα παιδιά. Τα τελευταία σαράντα χρόνια περνάει τα καλοκαίρια με την οικογένειά της στο Δήμο Ερμιονίδας, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Έχει αποφασίσει τη μόνιμη εγκατάστασή της στην περιοχή μας, καθώς είναι υπό συνταξιοδότηση.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε πολυεθνικές εταιρείες. Τα τελευταία τριάντα χρόνια εργάζεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ έχει εργαστεί και στις Βρυξέλλες. Σήμερα υπηρετεί ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο πολυεθνικό κέντρο του ΓΕΕΘΑ. Έχει ισχυρή βούληση να προσφέρει στην Ερμιονίδα και ιδιαίτερα στις περιοχές Καταφύκι και Ξύριζα.

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον Παναγιωτόπουλο Χαράλαμπο (Μπάμπη). Ο Χαράλαμπος είναι παντρεμένος με συντοπίτισσά μας από το Κρανίδι και έχουν ένα παιδί. Είναι δημότης Κρανιδίου την τελευταία πενταετία. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τουριστικό τομέα.

Έχει ιδιαίτερη αγάπη για την Ερμιονίδα και μας δήλωσε: « έχω διάθεση να εργαστώ για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας και την ισχυρή πεποίθηση ότι η παράταξή μας θα οδηγήσει στην πρόοδο του τόπου και την ευημερία των συμπολιτών μας με το μεράκι και την τεχνογνωσία που διαθέτει ο αρχηγός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα