ΑργολίδαΤέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Καμπόσο

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Καμπόσο

Η Ελένη Μπουγιατάκη έχει καταγωγή από το Άργος και εργάζεται στην κοινωνική δομή του “Βοήθεια στο σπίτι”! Είναι νοσηλεύτρια, μέλος του Ερυθρού Σταυρού και μέλος του Σωματείου εργαζομένων “Βοήθεια στο Σπίτι”. Επιθυμία της είναι να προσφέρει ουσιαστικά και να βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων.
Αποφάσισε να συστρατευθεί με τον Δήμαρχο των έργων, καθώς πιστεύει πως η παρούσα δημοτική αρχή κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Ο Γιάννης Νώτης έχει καταγωγή από τις Λίμνες και είναι Πρόεδρος στην ΑΡΓΩ Α.Ε. Είναι από τους πρωτεργάτες της παράταξης του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου, με πλούσιο βιογραφικό.
Είναι συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος του ΟΑΕΔ, ενώ έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, καθώς και πρόεδρος, επί πολλά έτη, του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Τσούμπα και πατέρας του γυμναστή Δημήτρη Νώτη.

Η Μαρία Τσαφαρά εχει καταγωγή από την Καρυά και διαμένει με την οικογένειά της στα Σπανέικα.
Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στη δασική υπηρεσία του δασονομείου Νεμέας.
Ανανεώνει την υποψηφιότητά της με την παράταξη του δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου, πεπεισμένη πως η αναπτυξιακή πορεία του δήμου θα συνεχιστεί.

Ο Ευάγγελος Ντρίμας είναι από το Ελληνικό και αγρότης στο επάγγελμα.Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Μποζιονέλου και έχει δύο παιδιά.Συστρατεύεται με την μεγάλη παράταξη της Αλλαγής Πορείας, γιατί πιστεύει πώς, μόνο με Δήμαρχο τον Δημήτρη Καμπόσο, μπορούμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Δήμου μας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα