ΑργολίδαΤέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Καμπόσος

Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Καμπόσος

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας την Έλενα Σταθούλη Πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό με εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στον τουριστικό τομέα (Grecotel, Nikki beach, Peteinos Group), μιλάει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά). Είναι σύζυγος του Άγγελου Πέντσα, μητέρα μιας κόρης και ανιψιά του πρώην δημάρχου κ. Κουβαρά.
Επέστρεψε στους Μύλους θέλοντας να ζήσει μια ποιοτική ζωή με την οικογένειά της συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία της σε όλους τους τομείς. Η αλλαγή που βλέπει στον Δήμο μας από την Δημοτική αρχή του Δημάρχου των έργων της έδωσε το έναυσμα να συμπορευτεί μαζί του, γιατί είναι βέβαιη ότι μόνο η παρούσα δημοτική αρχή μπορεί να πάει τον τόπο μας μπροστά

Ο Αθανάσιος Κολιζέρας είναι από τις Μυκήνες, δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στην περιοχή του. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αφού είχε διατελέσει πρόεδρος στην τοπική κοινότητά των Μυκηνών την περίοδο 2002-2006.
Αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη του Δημάρχου των έργων, γιατί  είναι ο μόνος που έχει την θέληση και την πυγμή να υλοποιήσει έργα και δράσεις στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Καλωσορίζουμε στην παράταξη των έργων των Στυλιανό Τσιωτάκη με καταγωγή από τις Μυκήνες. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της εστίασης, αγαπάει τον τόπο του και θέλει να προσφέρει ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων στο δήμο μας. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί θέλει να ενισχύσει το έργο του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου, πεπεισμένος πως η αναπτυξιακή πορεία του δήμου θα συνεχιστεί.

Ο Ζήσης Σαραφείδης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των ιδιωτικών παιδικών σταθμών συντάσσεται με την μεγάλη παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου, γιατί γνωρίζει πως μόνο αυτός μπορεί να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία για τον Δήμο μας. Είναι παντρεμένος με την Χαρίκλεια Σελλή και κατοικεί  στο Σκαφιδάκι.  

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα