ΑργολίδαΤέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Κωστούρος

Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Κωστούρος

Στην παράταξη μας ο Γιώργος Μαστοράκος

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Γιώργου Μαστοράκου, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Τριάδας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

Ο Γιώργος θα είναι και πάλι μαζί μας στις εκλογές του Οκτωβρίου, ένας από του πιο νέους Προέδρους που βρίσκονται στον συνδυασμό μας, μαχητικός, διεκδικεί και πετυχαίνει. Η εμπιστοσύνη του στην παράταξη μας ξανά, μας τιμά και μαζί με τον Γιώργο θα πάμε την Αγία Τριάδα και όλο τον Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά. Γιώργο, καλό αγώνα να έχουμε και καλή επιτυχία».

Στην παράταξη μας ο Γιώργος Κωστόπουλος

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Γιώργου Κωστόπουλου, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ανυφίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Μας τιμά ιδιαίτερα και μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο Γιώργος ανανεώνει την υποψηφιότητα του με την Επόμενη Μέρα. Ο Πρόεδρος του Ανυφίου είναι ένας ικανός και δημιουργικός πρόεδρος στο πλευρό όλων των συγχωριανών του, δίνοντας λύσεις πάντα. Είναι μαζί μας από την αρχή πιστεύοντας στο όραμα μας, συμμετέχοντας και αυτός δημιουργικά με ιδέες αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Γιώργο καλό αγώνα να έχουμε και καλή επιτυχία».

Στην παράταξη μας ο Ιωάννης Δήμας

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Ιωάννη Δήμα, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάνεση.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

Ο Γιάννης συνεχίζει την παρουσία του στην Επόμενη Μέρα και θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του αλλά και για το έργο το οποίο έχει πραγματοποιήσει στην Κοινότητα. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει όραμα, είναι εργατικός και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει αφού κάποιος μπορεί να τον βρει να δουλεύει για την κοινότητα συνεχώς, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ώστε να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες του. Γιάννη καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Στην παράταξη μας ο Ιωάννης Μακρής

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Ιωάννη Μακρή, εκλεγμένου συμβούλου Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου, Γενικού Γραμματέα συλλόγου ο «ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Ο αγαπητός σε όλους Γιάννης Μακρής ξανά υποψήφιος με την Επόμενη Μέρα. Η συμμετοχή του αυτή με τιμά γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο με συνεχή παρουσία στα κοινά, ξεκινώντας την αυτοδιοικητική του πορεία από το 1989. Με την καθημερινή ενασχόλησή του με τα κοινά, με την αγαπημένη του πόλη το Ναύπλιο δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, έχει αποδείξει το τι μπορεί να προσφέρει και πόσο πολύ να βοηθήσει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του. Αγαπητέ Γιάννη, εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα