ΠεριφέρειαΤην Γεωργία Μπίρη - Αλεξοπούλου ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την Γεωργία Μπίρη – Αλεξοπούλου ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τη δραστήρια ενεργό πολίτη Γεωργία Μπίρη – Αλεξοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η Γεωργία έχει γεννηθεί στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Χώρα Μεσσηνίας, ενώ διαμένει μόνιμα στο Δώριο Μεσσηνίας. Είναι απόφοιτος της Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κατεύθυνση στην Διοίκηση και Οικονομία, με σημαντική προϋπηρεσία τόσο στον τραπεζικό όσο και αυτοδιοικητικό τομέα, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται ενεργά στον αγροτικό τομέα με τον σύζυγό της Αλεξόπουλο Αλέκο, που υπηρετεί ως αστυνομικός. Έχουν τρία ανήλικα παιδιά και στηρίζουν την τοπική κοινωνία με αλληλεγγύη.

Με τις σπουδές, τις καινοτόμες ιδέες και διάθεση για κοινωνική προσφορά θεωρούμε ότι θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου.

Με την ένταξη της στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε νέα παιδιά με ισχυρή θέληση για το καλό του τόπου μας!»

Γεωργία Μπίρη-Αλεξοπούλου: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας.

Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα πολιτικά κοινά συστρατεύομαι με τη «Νέα Πελοπόννησο» του κ. Πέτρου Τατούλη γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αποτελεί την μόνη εγγυήτρια δύναμη για την ανάπτυξη του τόπου μας χωρίς κομματικές ταυτότητες και πολιτικές καθοδηγήσεις.

Ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος έχω την ευθύνη να ακούσω τις ανάγκες και τις απόψεις των πολιτών και να τις προωθήσω στα αρμόδια όργανα λήψης αποφάσεων. Θα εργαστώ σκληρά για να βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Μέσω του διαλόγου θα προτείνω λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Ως γονιός και νέα γυναίκα που δίνει καθημερινά την μάχη της, σας καλώ να δώσουμε μια μάχη όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας!»

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα