ΑργολίδαΤρεις νέες υποψηφιότητες για τον Γιάννη Γεωργόπουλο

Τρεις νέες υποψηφιότητες για τον Γιάννη Γεωργόπουλο

Η Αναστασία Μπελέρη υποψήφια με τη “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”

Νέα υποψηφιότητα για τη “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”, η Αναστασία Μπελέρη από το Πόρτο Χέλι. Η Αναστασία μεγάλωσε στο Πόρτο Χέλι, έχει τελειώσει ΙΕΚ Νοσηλευτικής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα. Μια ακόμα νέα γυναίκα συμπορεύεται με τη “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ” με σκοπό να προσφέρει ουσιαστικά στον Τόπο και τους συνανθρώπους μας.

Ο Γιάννης Αθανασίου υποψήφιος με τη “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”

Μαζί μας στο Συνδυασμό της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ο Γιάννης Αθανασίου από την Κοιλάδα. Ο Γιάννης είναι Μηχανικός αυτοκινήτων και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας στο εμπόριο των αυτοκινήτων. Μεγάλωσε στον κάμπο Κρανιδίου-Κοιλάδας όπου κατοικεί μόνιμα. Με την υποψηφιότητά του επιθυμεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου που μεγάλωσε και αγαπά.

Η Βασιλική Κωτσόγιαννη υποψήφια με τη “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”

Και η Βασιλική Κωτσόγιαννη, από τους Φούρνους μαζί μας στην Δυνατή Ερμιονίδα ! Η Βασιλική, κόρη του αείμνηστου δάσκαλου Κωνσταντίνου Κωτσόγιαννη και της Κατερίνας Ντουνέτα, γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στους Φούρνους. Σπούδασε στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία που εδρεύει και δραστηριοποιείται στην Ερμιονίδα. Επέλεξε την μεγάλη μας παράταξη επειδή αγαπά τον τόπο της και θέλει να προσφέρει με τις γνώσεις της στην ανάπτυξη του. Πιστεύει πως η Δημοτική Αρχή έχει προσφέρει πολλά στην Ερμιονίδα αυτά τα 4 χρόνια και θέλει να συμβάλει με όλες της, τις δυνάμεις στην πρόοδο της περιοχής μας. Σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας οικογένεια Βασιλική και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Γιάννης Γεωργόπουλος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δυνατή Ερμιονίδα”

Δήμαρχος Ερμιονίδας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα