ΑργολίδαΤρεις νέοι υποψήφιοι του Γιάννη Μαργέτα

Τρεις νέοι υποψήφιοι του Γιάννη Μαργέτα

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας την Τέτα Βουτσαδάκη, ελεύθερη επαγγελματία, γνωστή σε όλους μας για τη σημαντική εθελοντική της δράση σε πολλούς τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ισχυρή βούλησή της είναι η οριστική επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στο Δήμο μας. Θέλει και όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει στην ουσιαστική προώθηση των ορθών επιλογών για τον τόπο μας.

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας την Χρυσίδου Ελένη. Η Ελένη είναι παντρεμένη με τον Διδυμιώτη Τσέπα Γιώργο και έχουν έναν γιο. Κατοικεί στα Δίδυμα, είναι ιδιωτική υπάλληλος, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και έχει συμμετάσχει στ οΣύλλογο γονέων – κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διδύμων. Την απασχολούν έντονα τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά και θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια επίλυσή τους.

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας τον Φουρνιώτη Θεοδώρου Ανδρέα του Κοσμά. Ο Ανδρέας είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ και δήλωσε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του:

«Αγαπητοί/ές συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, ύστερα από ώριμη σκέψη και με υπευθυνότητα αναγγέλλω τη συμμετοχή μου στα κοινά του Τόπου μας με το Συνδυασμό «Βήμα στ Αύριο» του υποψήφιου δήμαρχου κ. Γιάννη Μαργέτα. Με αίσθημα ευθύνης, όραμα και σεβασμό επιθυμώ να ενώσω ό, τι φαίνεται ότι μας χωρίζει και να πολλαπλασιάσω ό,τι μας ενώνει, ώστε με μεθοδικότητα, εργατικότητα και ήθος να δουλέψουμε συλλογικά, βρίσκοντας όλα τα πλεονεκτήματα που θα αναδείξουν το χωριό μας και το Δήμο μας και θα τους προσδώσουν την ώθηση για ένα βήμα μπροστά ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα