ΑργολίδαΆργος: Ανοιχτή επιστολή στον κ. Δημήτρη Καρυάμη

Άργος: Ανοιχτή επιστολή στον κ. Δημήτρη Καρυάμη

Τα μέλη της παράταξής Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος αποστέλλουν ανοιχτή επιστολή στον κ. Δημήτρη Καρυάμη θέτοντάς του ένα ηθικό και τυπικό ζήτημα, το οποίο αφορά στην παραμονή του στην θέση του Προέδρου της Δ.Κ. Άργους και αναμένουν τις δικές του ενέργειες.

Ακολουθεί η επιστολή των μελών μας,

Ανοιχτή Επιστολή

Προς τον κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΡΥΑΜΗ

επι 9ετία πρόεδρο της Δημ. Κοινότητας Άργους με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ του Δημ. Καμπόσου και διαρκούσης της θητείας του ήδη από 1/9/2023 υποψήφιο του κ. Μαλτέζου .

Εμείς τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης της Δημοτικής Κοινότητας Αργους από την οποία και εκλέχτηκε ο κ. Καρυάμης ως πρόεδρος επί δύο θητείες, αφού κατά την προσφιλή του τακτική ουδέποτε συνεδρίαζε, σεβόμενοι και μόνο την ηλικία του & περιμένοντας την εκούσια αποχώρησή του επί 15θήμερο από την μεταπήδησή του σε άλλο συνδυασμό, ζητάμε για την νόμιμη λειτουργία του Δημοτικού Οργάνου να μας δηλώσει με οποιοδήποτε τρόπο :

Αν παραμένει στην παράταξη μας «Αλλαγή Πορείας» με την οποία εκλέχθηκε ως πρόεδρος ή έχει ανεξαρτητοποιηθεί λόγω της νέας του υποψηφιότητας και

Επειδή στην περίπτωση του είναι σαφής όχι μόνον η ισχύουσα νομοθετική διάταξη, αλλά και η πολιτική ηθική, περιμένουμε την εκούσια παραίτηση και αποχώρησή του, για την αποφυγή διοικητικών εμπλοκών.

Τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης Δημοτικής Κοινότητας Άργους:

Μποζιονέλος Τρύφων του Ηλία

Καχριμάνη – Μπρούσαλη Παναγιώτα – Νικολίτσα (Πένυ) του Βασιλείου

Δαβιώτης Νικόλαος του Κων/νου

Σαρρής Ανδρέας του Παναγιώτη

Μπουταϊτης Νικόλαος του Χρήστου

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα