ΑργολίδαΓκλορίν Τσίουρεα: Η συμμετοχή της νέας γενιάς καθορίζει το μέλλον του Δήμου...

Γκλορίν Τσίουρεα: Η συμμετοχή της νέας γενιάς καθορίζει το μέλλον του Δήμου Ερμιονίδας

Είμαι ο Γκλορίν Τσίουρεα. Έχω ξένες ρίζες αλλά μεγάλωσα στην περιοχή μας, όπου ζω από πολύ μικρός. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Αθήνα ως Γραφίστας και στη συνέχεια πήγα στο εξωτερικό για να γίνω Σχεδιαστής Αυτοκινήτων και έγινα.

Σήμερα κατοικώ στην περιοχή του Πορτοχελίου και είμαι εδώ για να συνεισφέρω με φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες για την περιοχή μας.

Εγώ για αρχή οραματίζομαι τη συμμετοχή της νέας γενιάς στην έκφραση των ανησυχιών της και των ιδεών της, ενεργώντας ως εκπρόσωπος τους, επιθυμώντας να καλλιεργήσω ένα αίσθημα ευθύνης και ενεργούς συμμετοχής μεταξύ των νέων στον σχεδιασμό του μέλλοντός τους, κι ένα πιο φωτεινό αύριο για την κοινότητά μας, για το όμορφο ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ.

Η συμμετοχή μου στην Δημοτική παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ” μου δίνει την δυνατότητα να έχω συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας, το σημαντικότερο ότι θα είμαστε ενεργοί και μετά τις εκλογές στα προβλήματα της κοινότητας, στα προβλήματα της κοινωνίας, στις ανάγκες όλων των κατοίκων του Δήμου Ερμιονίδας.

ΤΣΙΟΥΡΕΑ ΓΚΛΟΡΙΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα