ΑργολίδαΕρμιονίδα: Μπήκε στο παιχνίδι ο Λάμπρου

Ερμιονίδα: Μπήκε στο παιχνίδι ο Λάμπρου

ΜΕ MΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝ.ΔΗ ΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Κρανιδίου η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της Δημοτικής παράταξης “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” με την παρουσίαση των υποψηφίων μας Δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων καθώς παρουσιάσαμε τις βασικές αρχές της Δημοτικής μας παράταξης.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τάσος Λάμπρου ο οποίος παρουσίασε τις μεγάλες και κρίσιμες αλήθειες για τις Δημοτικές εκλογές του 2023, άρα τήρησε την υπόσχεση του που έδωσε μέσω διαδικτύου να γνωστοποιήσει στους συνεργάτες του, στους φίλους αλλά και στους Δημότες του Δήμου μας τις Μεγάλες αλήθειες τις οποίες απαιτείται να μάθουν, έτσι να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη για τις Δημοτικές εξελίξεις, για τα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας

Μεγάλες αλήθειες που αξίζει να γίνουν γνωστές σε όλους τους Δημότες.

1η αλήθεια: Για την αυτόνομη πορεία της Δημοτικής μας παράταξης,για ένα ισχυρό Αυτοδιοικητικό κίνημα, για μία δημοκρατική, προοδευτική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

2η αλήθεια: Ποιοί θέλουν “όμηρο” την τοπική Αυτοδιοίκηση

3η αλήθεια: Η Θέση μας για την επιλογή Γεωργόπουλου το 2019 από την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

4η αλήθεια: Οι συκοφαντίες και οι συκοφάντες περί χρηματισμού για την επιλογή μας στο Β΄ γύρο των Δημοτικών εκλογών το 2019

5η αλήθεια: Η Πολιτική διάσταση των Δημοτικών εκλογών, οι συντηρητικές, παλαιοκομματικές και αδέξιες πολιτικές, που καταστρατηγούν τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

6η αλήθεια: Οι κομματάρχες,οι ψηφοσυλλέκτες των υποψηφίων συντηρητικών Δημάρχων

7η αλήθεια: Ο απολογισμός της παρούσας Δημοτικής αρχής.

8η αλήθεια: Ο ρόλος των Δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης την περίοδο 2019-2023

9η αλήθεια: Γιατί δεν είναι λύση η άλλη Συντηρητική Δημοτική Παράταξη

10η αλήθεια: Η προοπτική του τόπου μας οι Δεσμεύσεις και οι προτεραιότητες της Δημοτικής μας παράταξης” Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα”

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τάσος ο Τόκας ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:

Α) Ότι το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ικανότατα στελέχη που καλύπτουν όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής, δημότες και δημότισσες που εκπροσωπούν το χώρο της επιστήμης, της επαγγελματικής ζωής, της τέχνης, του εθελοντισμού, του αθλητισμού, της νεολαίας και είναι ενεργοί πολίτες οι οποίοι θα δώσουν την μάχη των εκλογών με μεγάλη επιτυχία.

Β) Έκανε αναφορά στο ιστορικό της δημιουργίας της παράταξης και στο έργο που έχει γίνει σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου με τις θετικές παρεμβάσεις μας για τα συμφέροντα του Δήμου Ερμιονίδας.

Γ) Έκανε σκληρή κριτική στις εξαγγελίες του σημερινού Δημάρχου για τα έργα που έχει κάνει στη θητεία του, αφού ουσιαστικά τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν άλυτα (νερό – αποχετευτικό δίκτυο – οδικό δίκτυο – κ.λ.π.), ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμαρχος παραπλανά τους δημότες αφού προσπαθεί να οικειοποιηθεί έργα που ξεκίνησαν από προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Δ) Τόνισε την αναγκαιότητα να ψηφιστεί η παράταξή μας γιατί δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε στο τιμόνι του δήμου παρατάξεις οι οποίες οδήγησαν σε μια ανεπανάληπτη στασιμότητα τον Δήμο Ερμιονίδας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολούθησε χαιρετισμός της υποψήφιας Δημοτικής συμβούλου κ Ελένης Κοτσοβου η οποία υπογράμμισε την αναγκαιότητα της ποιότητας στο πολιτικό Αυτοδιοικητικό λόγο, στις πολιτικές πρωτοβουλίες καθώς επίσης στην αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης της κοινωνίας στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους Δημότες

Οι χαιρετισμοί τελείωσαν με την Παρέμβαση του υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου και πρώην Προέδρου της κοινότητας των Διδύμων κ. Αντώνη Μαλτέζου ο οποίος έκανε αναφορά στις μεταρρυθμίσεις που συντελέστηκαν στην τοπική αυτοδιοίκηση, τα αποτελέσματα αυτών, αλλά και στο πολιτικό πλαίσιο με το οποίο γίνονται οι Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τάσος Λάμπρου παρουσίασε τόσο τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους όσο και τους υποψηφίους συμβούλους των κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας.

Στην εκδήλωση μας παραβρέθηκαν, και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

– κ Μαρία ΒΕΛΙΩΤΗ -ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, Ανθρωπολόγος, κοινωνιολόγος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

-κ. Δημήτρης ΓΕΩΡΓΌΠΟΥΛΟΣ, Ιστορικός, Αρχειονομος, πρόεδρος του Σωματείου “φίλοι των Γενικών αρχείων του Κράτους – παράρτημα Αργολίδας “

-τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , κ. Παρασκευή ΣΚΟΥΡΤΗ, κ. Χρήστος ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΔΗΣ

-0 υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος – πρώην Γραμματέας ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, κ. Λουκάς ΚΟΥΡΟΣ με τον συνδυασμό του Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ

-Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Πέτρου ΤΑΤΟΥΛΗ, ο κ. Γιώργος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και η κ. Χάρης ΠΑΝΑΓΗ

-Ο Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Μανώλη ΜΑΚΑΡΗ κ. Γιάννης ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Το σημαντικότερο όμως ότι την εκδήλωση την αγκάλιασαν πάρα πολλοί Δημότες οι οποίοι έδωσαν την υπόσχεση ότι θα έχουν δυναμική συμμετοχή στο κοινό μας προεκλογικό αγώνα θα στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια για ισχυρό Αυτοδιοικητικό κίνημα για μια προοδευτική, δημοκρατική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ για την Ερμιονίδα είναι η δημοτική παράταξη που θα τολμήσει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Με την συμμετοχή όλων μας θα το πετύχουμε.

Η Εκδήλωση έκλεισε με μια πολιτιστική, μουσική εκδήλωση που επιμελήθηκε ο Σκηνοθέτης – ηθοποιός κ. Μάνος Αντωνίου, ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου,ένα αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα