ΠεριφέρειαΜεσσηνία: Καρνούσκου και Καλογερόπουλο ανακοίνωσε ο Τατούλης

Μεσσηνία: Καρνούσκου και Καλογερόπουλο ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Αναστάσιο Καλογερόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Μεσσηνίας. Ο Αναστάσιος Καλογερόπουλος γεννήθηκε το 1959 στη Φλεσιάδα Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και ζει στη Χώρα Μεσσηνίας. Τα τελευταία 45 περίπου χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στον πολιτιστικό τομέα στη Χώρα και την ευρύτερη περιοχή της Πυλίας και Τριφυλίας διδάσκοντας ελληνικό παραδοσιακό και λαϊκό χορό σε πολιτιστικούς συλλόγους και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις με θέμα τον παραδοσιακό χορό σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ακόμα, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και για τέσσερα χρόνια πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης του τέως δήμου Νέστορος διοργανώνοντας πολλές πολιτιστικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις».

Αναστάσιος Καλογερόπουλος: «Αποδέχτηκα με μεγάλη ικανοποίηση την πρόταση του Πέτρου Τατούλη να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Μεσσηνίας με τη «Νέα Πελοπόννησο». Ο Πέτρος Τατούλης γνωρίζει από άκρη σε άκρη την Πελοπόννησο και μπορεί να δώσει τις απαραίτητες λύσεις για να βγει ο τόπος μας από το τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει. Η Μεσσηνία μας και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερη τύχη. Και θα τις έχουν με την ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Γεωργία Καρνούσκου στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Γεωργία, γεννήθηκε το 1985 στην Καλαμάτα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών . Εργάζεται στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας «Η Ένωση», είναι άριστη χειρίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογιστικών προγραμμάτων, διαθέτει γνώσεις αγγλικών, ενώ είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.»

Γεωργία Καρνούσκου: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ένταξή μου, μετά την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη, στη «Νέα Πελοπόννησο» στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ένας πολιτικός με μεγάλη κοινοβουλευτική και αυτοδιοικητική εμπειρία, με βαθιά γνώση της Πελοποννήσου, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της και των αναγκών της. Κυρίως, όμως, είναι ένας πολιτικός με όραμα και σχέδιο για το πώς μπορεί η Πελοπόννησος να περάσει με επιτυχία στη νέα εποχή που έρχεται και να αποτελέσει ένα τόπο ευημερίας και ευζωίας για όλους μας. Ως πολίτης αυτού του αγαπημένου τόπου στρατεύομαι στο πλευρό του για να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο του για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας».

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα