ΑργολίδαΜπακέτος: "Γιαννάκη δε κάνεις"...

Μπακέτος: “Γιαννάκη δε κάνεις”…

Σε απάντηση συκοφαντικού δημοσιεύματος του κ. Μαλτέζου όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ”, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Αλλαγής Πορείας» Νούλης Δήμας (Μπακέτος) έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γιαννάκη δε καταλαβαίνω την αντίδραση σου για μια δουλειά που πήρα αξιοπρεπώς με προσφορά μεταξύ τριών από το ΝΠ του Δήμου «Μέριμνα και Αθλητισμός».

Γιατί Γιαννάκη τώρα έγινα κακός για σένα;
Όταν ερχόσουν στο χωριό και με παρακαλούσες να σε βοηθήσω για περιφερειακός σύμβουλος ήμουν καλός Γιαννάκη;
Σου έλεγα βέβαια ότι «δεν κάνεις.»

Όταν ερχόσουν κάθε τρεις και λίγο στην αυλή δεν μου τα έλεγες αυτά Γιαννάκη… και ξέρεις ότι μας βλέπανε και μας άκουγαν πολλοί Γιαννάκη… όταν με παρακαλούσες να σε βοηθήσω να γίνεις βουλευτής και σου έλεγα «δεν κάνεις» σε στεναχώρησα αλλά είναι αλήθεια.
Όταν ήρθες να μου πεις πως θέλεις τη βοήθεια μου να κατέβεις για Δήμαρχος σου είπα «δεν κάνεις Γιαννάκη». Μπορεί να μη σου άρεσε αλλά εγώ δικαιώθηκα Γιαννάκη. Και τώρα τι θέλεις να μας πεις; Επειδή τίμια πήρα δουλειά που είχαν δώσει και άλλοι προσφορά αφού ήμουν πιο φθηνός θέλεις να με τιμωρήσεις; Και θέλεις να αγοράσει το νομικό πρόσωπο και να πληρώσει ο Αργειακός λαός πιο ακριβά γιατί σου λέω ότι δεν κάνεις; Γιαννάκη δεν κάνεις»

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα