ΑργολίδαΠέτρος Κοντοβράκης: Τα δικά μου "διαπιστευτήρια" είναι οι "από καρδιάς" διαβεβαιώσεις όλων

Πέτρος Κοντοβράκης: Τα δικά μου “διαπιστευτήρια” είναι οι “από καρδιάς” διαβεβαιώσεις όλων

Χθες, 1η Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε μια δύσκολη, αλλά και γεμάτη προκλήσεις, φθινοπωρινή περίοδος.

Δύσκολη, γιατί με το πέρας μιας πυκνής σε εκδηλώσεις – αλλά ελάχιστης σε διάρκεια – τουριστικής σεζόν, επιστρέφουμε στις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας αναφορικά κυρίως με το χειμώνα που ακολουθεί αυτό το μεταβατικό στάδιο. Γεμάτη προκλήσεις, γιατί μπροστά μας έχουμε τις μόνες εκλογές, τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, που έχουν άμεσο αντίκτυπο στη διαβίωσή μας σε ετούτο τον ευλογημένο τόπο. Αφού, ο Δήμος αποτελεί το πλησιέστερο προς τον πολίτη κέντρο λήψης αποφάσεων.

Από το δικό μου μετερίζι, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον συνδυασμό “Ερμιονίδα – Βήμα στο Αύριο”, του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μαργέτα, για την εκλογή μου ως Δημοτικού Συμβούλου, ώστε να συνεισφέρω εποικοδομητικά στη λύση χρόνιων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η αδιάλειπτη σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μου και η μακρά επαγγελματική και κοινωνική μου διαδρομή, αποτελούν τα εχέγγυα για να ζητήσω τη στήριξή σας στον αγώνα των Δημοτικών Εκλογών. Τα δικά μου “διαπιστευτήρια” είναι οι “από καρδιάς” διαβεβαιώσεις όλων, όσοι με γνωρίζουν, ότι καθημερινά σε ότι χρειαστούν είμαι πάντα δίπλα τους.

Καλό μήνα με υγεία σε όλους

Πέτρος Κοντοβράκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με το συνδυασμό “Ερμιονίδα – Βήμα στο Αύριο”.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα