ΑργολίδαΤέσσερις νέοι υποψήφιοι για τον Δημήτρη Κωστούρο

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι για τον Δημήτρη Κωστούρο

Στην παράταξη μας ο Χρήστος Ι. Βουρνάζος

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Χρήστου Ι. Βουρνάζος, Αυτοκινητιστής.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που ο Χρήστος Βουρνάζος θα συμμετέχει με τον συνδυασμό μας στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που ζει την καθημερινότητα των πολιτών λόγω της δουλειάς του και βρίσκεται σε άμεση επαφή μαζί τους. Επίσης η βοήθεια του σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό και πιο ειδικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου είναι πολύ σημαντική. Χρήστο, καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Στην παράταξη μας o Ευθύμιος (Θύμιος) Αραμπός

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Ευθύμιου (Θύμιου) Αραμπού, Ιδιωτικού Υπαλλήλου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Ο Θύμιος είναι μαζί μας ξανά για να μας βοηθήσει και να προσφέρει κι αυτός όπως μπορεί για να είναι η Επόμενη Μέρα ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη. Ο Θύμιος είναι ένας άνθρωπος εργατικός και κοινωνικός. Καλό αγώνα Θύμιο και καλή επιτυχία.

Στην παράταξη μας η Ευανθία Νάση

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της Ευανθίας Νάση, Ιδιωτικής Υπαλλήλου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Η Ευανθία είναι από τα νεαρότερα μέλη της Επόμενης Μέρας. Το γεγονός ότι θέλει να συμμετέχει στα κοινά με την παράταξή μας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει με αισιοδοξία. Φρέσκιες ιδέες , εξαιρετικές προτάσεις για την καθημερινότητα είναι αυτό που μας δίνει η Ευανθία. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή επιτυχία».

Στην παράταξη μας η Μαρία Ψαρολόγου – Τσιωτάκη

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της Μαρίας Ψαρολόγου – Τσιωτάκη, Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Η Μαρία έχει την εμπειρία και την ικανότητα να προσφέρει στον τόπο και να βοηθήσει την “Επόμενη Μέρα”. Σαν μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου αλλά και του ΔΟΠΠΑΤ , βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πολίτη και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και την επόμενη μέρα των εκλογών του Οκτωβρίου. Μαρία καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα