ΑργολίδαΤέσσερις νέοι υποψήφιοι του Δημήτρη Κωστούρου

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι του Δημήτρη Κωστούρου

Στην παράταξη μας ο Γκλέρσιον Λ. Μπίτσα

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Γκλέρσιον Λ. Μπίτσα, Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Καλωσορίζω στην παράταξή μας ένα από τα νεαρότερα μέλη, τον Γκλέρσιον Μπίτσα, ο οποίος από νωρίς έδειξε το ενδιαφέρον του για να συμμετέχει στις αποφάσεις που αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον του. Η Εκλογή του ως προέδρου του 15μελούς 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου την περσινή χρονιά έδωσε το έναυσμα για το βήμα παραπέρα, την συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη μας. Είναι μεγάλη η χαρά μας που νέοι άνθρωποι μας εμπιστεύονται, εμπιστεύονται την Επόμενη Μέρα για την συμμετοχή τους στα κοινά. Καλώς ήρθες Γκλέρσιον στον συνδυασμό μας και καλή επιτυχία.

Στην παράταξη μας ο Παναγιώτης Γκολέμης.

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Παναγιώτη Γκολέμη, Αγρότη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Ο Παναγιώτης είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος ο οποίος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο μας για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και σαν νέος έχει κι αυτός ανησυχίες, νέες ιδέες και προτάσεις οι οποίες είναι εξαιρετικές. Παναγιώτη καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Στην παράταξη μας ο Ευθύμιος Δήμας

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Ευθύμιου Δήμα, Διοικητικού Υπαλλήλου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Ο Θύμιος για πρώτη φορά κατεβαίνει ως υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου και είμαστε χαρούμενοι που το κάνει ως μέλος της παράταξής μας. Πρώτιστο μέλημα του να μετουσιώσει την αγάπη του για τον τόπο σε πράξεις και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην Επόμενη Μέρα του Δήμου μας.Θύμιο Καλώς Ήρθες στον συνδυασμό μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Στην παράταξη μας ο Κωνσταντίνος Ε. Λυμπέρης

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Κωνσταντίνου Ε. Λυμπέρη, Συνταξιούχου Δικηγόρου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε:

«Καλωσορίζω τον Κώστα Λυμπέρη στον συνδυασμό μας, έναν άνθρωπο γέννημα θρέμα Ναυπλιώτη, μεγαλωμένο στην περιοχή του Ψραμοαχαλά, έμπειρο και ικανό, γνωρίζει απ’όλες τις πλευρές όλα αυτά που απασχολούν τους συμπολίτες και η βοήθειά του θα είναι πολύ σημαντική για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Κώστα η επιλογή της Επομενης Μέρας για την συμμετοχή σου στις εκλογές του Οκτώβρη μας τιμά ιδιαίτερα. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα