ΑργολίδαΤον Αποστόλη Κούτση ανακοίνωσε ο Τάσος Λάμπρου

Τον Αποστόλη Κούτση ανακοίνωσε ο Τάσος Λάμπρου

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Αποστόλη Κούτση, του δραστήριου και ενεργού μέλους της κοινωνίας της Ερμιονίδας, τόσο στην πολιτική όσο και στην αθλητική ζωή του τόπου μας.

Με ένα πολιτικό και παρεμβατικό λόγο ο Αποστόλης Κούτσης έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση:

“Θεμελιώδης λίθος της “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, είναι η ανθρώπινη εργασία. Το κύριο χαρακτηριστικό της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ” είναι η παρουσία κάποιων προσώπων ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο, όπου τα “επιμέρους” πρόσωπα συγκλίνουν προς συγκεκριμένο θεματικό κέντρο. Το κέντρο της παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Τάσο Λάμπρου, είναι αυτή καθ’εαυτή η Ερμιονίδα και αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που συμμετέχω ως υποψήφιος σύμβουλος με την συγκεκριμένη παράταξη. Με πλήρη γνώση της ευθύνης μου λοιπόν, συντάσσομαι με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ!

Η μέχρι τώρα εμπειρία και παρουσία μου στην κοινωνική ζωή του τόπου μας και η διευρυμένη ανάμιξή μου σε πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, αν μη τι άλλο έχουν αναδείξει το αδιάλειπτο ενδιαφέρον μου για τα κοινά και την ειλικρινή πρόθεσή μου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση των “κακώς κειμένων”! Δηλώνω την υποψηφιότητά μου και την συμμετοχή μου στο αδιαίρετο σύνολο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ και ζητώ την στήριξή σας. Οι εκλογές πλησιάζουν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Οι υποψήφιοι αθροιστικά πολλοί. Η οικειότητα και οι πολύπλευρες σχέσεις φιλίας και συγγένειας που χαρακτηρίζουν κάθε μικρή κοινωνία αποτελούν “μεροληπτική” και ¨αναξιόπιστη” επιρροή. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και σας καλώ από την πλευρά μου να γίνετε μέλη αυτού του ενιαίου και αδιαιρέτου συνόλου της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ!”

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στην δυναμική προσπάθεια μας για την αλλαγή του Δήμου Ερμιονίδας. Ξεκινάμε όλοι μαζί, δυναμώνουμε το αυτοδιοικητικό κίνημα, συμμετέχουμε, διεκδικούμε, οραματιζόμαστε καταλήγει η ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Ερμιονίδας Τάσου Λάμπρου.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα