Αργολίδα"Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε κύριε Μαλτέζο εκτός από εσάς που ζείτε...

“Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε κύριε Μαλτέζο εκτός από εσάς που ζείτε στον πύργο σας!”

Ευτυχώς που οι κάτοικοι του Κουτσοποδίου γνωρίζουν τι γίνεται στο χωριό και δεν παρασύρονται από τους λαϊκιστές αναφέρει η παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνων Δημήτρη Καμπόσου και συνεχίζει: Συγκεκριμένα ο επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης κ. Μαλτέζος, μέσα στον πανικό του για την επερχόμενη ήττα του, σε ένα μεγάλο πλέγμα δρόμων πολλών χιλιομέτρων που ασφαλτοστρώθηκε στο Κουτσοπόδι, βρήκε να πει πως ήταν και κτήματα δυο αντιδημάρχων (Sic) των οποίων το Κουτσοπόδι είναι τόπος καταγωγής και διαθέτουν κτήματα διάσπαρτα σε αυτό!

Εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο αυτό να αναφέρουμε ότι στον ίδιο δρόμο έχουν κτήματα οι υποψήφιοι του κ. Μαλτέζου , κ. Νέζος Δημήτρης και κ. Παιδάκης Χρήστος υποψήφιος και Α΄ξάδερφος του κ. Μαλτέζου ή σε άλλον από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους η Υποψήφια του κ. Μαλτέζου Ζουλούμη Μαρία. Όπως επίσης υπάρχουν ιδιοκτησίες και άλλων υποψηφίων από άλλες παρατάξεις. Οι δρόμοι αυτοί εξυπηρετούν εκατοντάδες κατοίκους οι οποίοι είτε κατοικούν είτε διαθέτουν κτήματα γύρω από αυτούς τους δρόμους. Δυστυχώς με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει την νοοτροπία του, «εμείς και οι άλλοι».

Ας αφήσει ο κ. Μαλτέζος λοιπόν τα πυροτεχνήματα διότι με αυτή την τακτική καταρρέει καθημερινά και τα ποσοστά του τείνουν σε μονοψήφια νούμερα…

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα