ΑργολίδαΈνα μάθημα Δημοκρατίας στα Δίδυμα από την "Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα"

Ένα μάθημα Δημοκρατίας στα Δίδυμα από την “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα”

Μια γιορτή Δημοκρατίας.

Στην Κοινότητα Διδύμων, στην τελευταία μας προεκλογική ομιλία έγινε μάθημα Δημοκρατίας, είχαμε μια Γιορτή Δημοκρατίας αναφέρει στην ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας, Τάσος Λάμπρου και συνεχίζει:

Παρουσιάσαμε τα βασικά διλήμματα των εκλογών, τονίσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις, τις βασικές προτάσεις της Δημοτικής μας παράταξης για την Επόμενη πενταετία.

Απευθύναμε ένα κάλεσμα σε όλους τους Δημότες να στηρίξουν την Παράταξη μας,να ψηφίσουν τον συνδυασμό μας ,να μας δώσουν την εντολή να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα Δημοτικά δρώμενα του τόπου μας.

Τονίσαμε την σημασία να ενώσουμε την κοινωνία την επόμενη ημέρα,και να είμαστε όλοι χρήσιμοι για τον τόπο μας, για την δικιά μας Ερμιονίδα.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί μας σύμβουλοι ο κ Αντώνης Μαλτέζος και η κ.Ελενη Κοτσοβου με τις δυναμικές τους παρεμβάσεις έδωσαν το στίγμα τους για την επόμενη ημέρα.

Επίσης παρουσίασαν το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης για την Δημοτική Κοινότητα των Διδύμων το οποίο είναι δεσμευτικό και αποτελεσματικό για την πρόοδο της Κοινότητας των Διδύμων.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα