ΑργολίδαΔημήτρης Ορφανός: Σας θέλω δίπλα μου την επόμενη Κυριακή για να δώσουμε...

Δημήτρης Ορφανός: Σας θέλω δίπλα μου την επόμενη Κυριακή για να δώσουμε την τελική μάχη

Την Κυριακή έγινε, με την ψήφο και την θέλησή σας, το πρώτο μεγάλο βήμα για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας και πιστεύουμε ότι την επόμενη Κυριακή θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή και την στήριξη όλων των δημοτών.

Ευχαριστώ από καρδιάς έναν προς ένα όλους τους συνοδοιπόρους – υποψηφίους του συνδυασμού, που δώσανε έναν δύσκολο αλλά τίμιο αγώνα μαζί μου.

Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν στον ένα χρόνο αυτής της προσπάθειας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθυποψήφιούς μου Κωνσταντίνο Μάκαρη, τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο, Κωνσταντίνο Γκόνη για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, να τους συγχαρώ και να τους πω ότι προσβλέπω στη συνεργασία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από σήμερα εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά για να μεταφέρουμε στους συνδημότες μας το Όραμά μας και το σχέδιο μας, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους.

Θέλω να απευθυνθώ και σε όλους όσοι την Κυριακή έκαναν μια άλλη επιλογή. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να με εμπιστευτείτε. Στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο που θα ακούει τα αιτήματά σας. Η πόρτα του Δημάρχου θα είναι ανοιχτή για όλους. Θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο του οράματος που έχω για τον τόπο μας, για έναν Δήμο Ναυπλιέων πρωταγωνιστή.

Σας θέλω δίπλα μου την επόμενη Κυριακή για να δώσουμε την τελική μάχη.

Θα είμαστε νικητές.

Δημήτρης Ορφανός

Υποψήφιος Δήμαρχος

ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα