Αργολίδα"Παναγιώτης Παπαϊωάννου: Ο σνομπ Μαλτέζος ως αντιπεριφερειάρχης λειτουργούσε την Περιφερειακή Ενότητα ως...

“Παναγιώτης Παπαϊωάννου: Ο σνομπ Μαλτέζος ως αντιπεριφερειάρχης λειτουργούσε την Περιφερειακή Ενότητα ως ΚΕΠ!”

Αυτά έλεγε λίγους μήνες πριν ο Π. Παπαϊωάννου. Σήμερα, αφού είναι εκτός της εκλογικής μάχης η «Συμφωνία Δημιουργίας», ο κ. Παπαϊωάννου άλλαξε μάτια και πρότεινε για Δήμαρχο τον Γιάννη Μαλτέζο αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και συνεχίζει:

Τον Μαλτέζο που ο ίδιος ο Παπαϊωάννου κατακεραύνωνε σε ανακοίνωσή του στις 4 Φεβρουαρίου 2023: «Με σνομπ χαρακτηριστικά, ως γνώστης διοίκησης και ως θεματοφύλακας της αισθητικής παρουσιάστηκε χθες ο κ. Μαλτέζος, θέτοντας υποψηφιότητα για το Δήμο Άργους-Μυκηνών, κάνοντας μόνο κριτική και καθόλου αυτοκριτική, υποδεικνύοντας μάλιστα τον «εκλεκτό υποψήφιό» του, παρουσιάζοντάς τον πρώτον από όλους, παρακάμπτοντας την αλφαβητική σειρά.

Και συνεχίζει ο κ. Παπαιωάνου:

«Καμία αναφορά δεν έκανε στο έργο του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας. Και πώς να κάνει άλλωστε, αφού λειτουργούσε ο κ. Μαλτέζος την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μόνο ως Κ.Ε.Π.Διεκπεραιωτής ειλημμένων αποφάσεων ήταν και παραμένει ο κ. Μαλτέζος.Και τώρα ξαφνικά έχει ευθύνη και καθήκον να πάψει να βολεύεται. Ισχυρίζεται ότι γνωρίζει από διοίκηση. Μάλλον έχει μπερδέψει τις έννοιες.»

Σε μια κρίση λογικής και ειλικρινούς έκφρασης, πιθανότατα πρώτης και τελευταίας, ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει:

« Άλλο διοίκηση και άλλο διεκπεραίωση. Το μόνο που έκανε για το Δήμο Άργους-Μυκηνών κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν να ρίξει 20.000 ευρώ πρόστιμο στη ΔΕΥΑΑΡΜ πριν δύο χρόνια όταν έγινε η μόλυνση του Αργολικού κόλπου από τους χυμοποιούς, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά τους. Επίσης ο κ. Μαλτέζος δεν φρόντισε να συμπεριληφθεί ο δρόμος Δερβενακίων-Άργους στον σχεδιασμό για την νέα σύνδεσητης Αργολίδας με τον Αυτοκινητόδρομο του Μορέα

Διερωτόμαστε:

Τι άλλαξε σε λίγους μήνες;

Πως ο Γιάννης Μαλτέζος παρουσιάζεται από τον κ. Παπαϊωάννου τώρα ως ιδανική επιλογή για τον δημαρχιακό θώκο;

Είμαστε ήδη δέκτες των προθέσεων των μελών της παράταξης του κ. Παπαιωάννου θα διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και θα αποστασιοποιηθούν από τον «αμφιλεγόμενο» αρχηγό της παράταξής τους, ψηφίζοντας τον Δημήτρη Καμπόσο.

Τα ερωτήματα έχουν απαντήσεις και θα τις δώσει ο νοήμων λαός την Κυριακή 15 Οκτωβρίου!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα