ΑργολίδαΣυγχαρητήρια Λάμπρου σε Γεωργόπουλο και Μαργέτα

Συγχαρητήρια Λάμπρου σε Γεωργόπουλο και Μαργέτα

Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των Δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Ερμιονίδας θέλω να συγχαρώ τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο για την επανεκλογή του να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των καθηκόντων του. Να έχει μια δημιουργική θητεία χρήσιμη για την τοπική μας κοινωνία.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τον κ. Γιάννη Μαργετα για το εκλογικό αποτέλεσμα της Δημοτικής του παράταξης και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ερμιονίδας.

Από την δική πλευρά μας θέλω να ευχαριστήσω τους Δημότες του Δήμου Ερμιονίδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, θα σεβαστούμε την εντολή τους.

Δεσμεύομαι ότι οι παρεμβάσεις μας πάντα θα υπηρετούν το Δημόσιο συμφέρον και την πρόοδο και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Αυτονόητο ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της Δημοτικής μας παράταξης “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” δεν μας ικανοποιεί, και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς έντονου πολιτικού και Αυτοδιοικητικού προβληματισμού.

Εμείς θα επιμείνουμε ότι οι διαχρονικές αξίες της πραγματικής και Δημοκρατικής Αποκέντρωσης είναι το ζητούμενο σε κάθε τοπική κοινωνία και είναι το μέσο για την επίλυση κρίσιμων προβλημάτων. Η επόμενη μέρα ήρθε, είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε ο καθένας από την θέση του στην τοπική μας κοινωνία.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος – Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα