ΆρθραΕρμιονίδα 7+1 Σχόλια

Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

► Για να δούμε τι θα δούμε. Ευκαιρία μοναδική για τον Γεωργόπουλο. Τώρα που καθάρισε δια παντός με Καμιζήδες και διάφορους άλλους. Να αφήσει το όνομα του με “χρυσά γράμματα” στην Ερμιονίδα. Φυσικά αν εφησυχάσει και κάνει “πατατιές” θα ισχύσει το αντίθετο.

► Την ΔΕΠΟΣ μπορεί να την αγοράσει κάποιος και με Ρέπος;

► Τι γίνεται στην Χηνίτσα; Αληθεύει πως τα αδέσποτα έχουν κάνει κρατίδιο; ή μήπως είναι δεσποζόμενα;

► Αν ο Μαργέτας αντέξει τις πιέσεις, κάνει το χρόνο σύμμαχο και όχι εχθρό ενδέχεται σοβαρά να λάβει την δημαρχία στο πιάτο μετά την πενταετία.

► Εξάλλου το καλύτερο πτυχίο διακυβέρνησης το αποκτά κάποιος μαχόμενος στα “θρανία” της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

► Μετά τον Ιρλανδό πλάκωσε και ο Μεξικανός. Αυτός θα φέρει τάκος και όλοι θα γίνουν ράκος. Κομπρέντε μουτσάτσος;

► Ογδόντα τοις εκατό κάτω, αναμένεται η εφετινή ελαιοπαραγωγή. Τι να έχει ο τενεκές χρυσές λίρες τι να περιέχει λάδι. Ίση αξία θα ‘χουν…

+1

Γιορτή τουλίπας χωρίς τουλίπες, γιορτή ροδιού χωρίς ρόδια αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τις κλιματικές συνθήκες και γιορτή ελιάς χωρίς λάδι… Και μη χειρότερα…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προς τα μέλη, τα στελέχη των παρατάξεων και τους ενεργούς πολίτες που πήραν μέρος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Οκτωβρίου 2023.

    Είναι δημοκρατικό καθήκον όσων ασχολούνται ενεργά με την πολιτική να συμμετέχουν όχι μόνο στην προεκλογική διαδικασία, ως υποψήφιοι και ως υποστηρικτές και ψηφοφόροι μιας παράταξης, αλλά κυρίως στις αυτοδιοικητικές πρακτικές διαβούλευσης και διακυβέρνησης του τόπου. Να γνωρίζουν σε βάθος τα τοπικά προβλήματα, να επηρεάζουν τις εξελίξεις και να εκφράζουν πολιτική άποψη σχετικά με την προοπτική θεσμικής διακυβέρνησης των βαθμίδων αυτοδιοίκησης.

    facebook.com/groups/ellines.energoi.polites/posts/3645240725758541/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα