ΑργολίδαΕρμιονίδα 7+1 Σχόλια

Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

► Δεν το ‘χει το ριζικό της Ερμιονίδας. Με τα έργα ανάπτυξης και υποδομής. Από που να το πιάσουμε; Θέλετε με τον Άνάβαλο; Με τον καημό του θα πάνε πολλοί. Με το αμαρτωλό αποχετευτικό; Τώρα όμως τρίτωσε. Με τον κόμβο του Κρανιδίου! Ισχύει ότι ξέχασαν να απαλλοτριώσουν ένα χωραφάκι και γιαυτό θα αργήσει πολύ ακόμη να ολοκληρωθεί; Αν ναι, μην τρελαίνεστε. Αυτά συμβαίνουν. Εδώ γιατροί έχουν ξεχάσει τρανζιστοράκι μέσα στο σώμα ασθενούς μετά το χειρουργείο. Για ένα κομμάτι γης θα μανουριάσετε; Υπάρχουν και χειρότερα. Όμως το “Τρία στα τρία” είναι γεγονός! Όχι παίζουμε. Μιλάμε για την απόλυτη αστοχία.

► Εκεί που πέφτει σβελτάδα και γίνονται όλα μέσα σε μια νύχτα, είναι με τις βίλες. Για πότε ξεφυτρώνουν ολόκληρα θεριά! Μη τυχόν και κατασκευαστεί κάτι που να παραπέμπει σε κοινή ωφέλεια. Κατάρα μαύρη το βρίσκει το έρημο το εργάκι αμέσως.

► Πάντως το χειμώνα σε πιάνει η ψυχή σου ρε παιδί μου. Είτε κινείσαι στην Ερμιόνη είτε στο Πόρτοχελι. Ειδικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Φοβούνται και τα αγριόσκυλα πλέον να κυκλοφορήσουν.

► Το καλοκαίρι, από το Πάσχα για την ακρίβεια, τα κόζα αλλάζουν. Ξεμυτίζουν τα νούμερα των Αθηνών με τα σόγια τους. Χορταίνει το μάτι σου ανάπτυξη, πολιτισμό ενώ το αυτί σου κουφαίνεται από την υψηλή διανόηση.

► Από την άλλη, πάλι καλά που υπάρχουν οι τρελές με τα χρυσά παπούτσια και οι παλμαρέδες εδώ που έφτασε το πράμα. Γιατί αλλιώς όπως είναι το χειμώνα, θα ήταν και το καλοκαίρι…Αντιλαβού;

► Τουλίπες από την Ολλανδία παρήγγειλαν. Για να κοσμήσουν την τοπική γιορτή της άγριας συλλεκτικής της έκδοσης εκεί στα Δίδυμα.

► Θα μπει στο παιχνίδι της ΔΕΠΟΣ και ο Σερ – Τάκης. Ο μόνος που έχει τα φόντα να τους βουτήξει και την έκταση και να τον πληρώσουν και από πάνω.

Καλή η ανάπτυξη. Δεν λέμε. Ωστόσο, πρέπει να είναι ορθολογικού τύπου. Να, για παράδειγμα στην περίπτωση της όμορφης Κοιλάδας. Βάλτε αληθινό νεράκι να τρέχει στις βρύσες, κάντε κάτι με τον Βιολογικό, οργανώστε τουριστικά το σπήλαιο Φράγχθι – ένα παγκόσμιας ιστορικής σημασίας αρχαιολογικό εύρημα. Και αφού εκκινήσουν τα αναπτυξιακά δρώμενα με μια λογική σειρά και γίνουν εν τέλει έργα στη συνέχεια βρίσκετε και έναν χώρο που δεν ενοχλεί κανέναν ώστε να προσθαλασσώνονται άνετα και τα υδροπλανάκια. Γιατί όχι; Εκεί είναι η θάλασσα, δεν φεύγει…

Κ.Π.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα