Περιφέρεια"Οι δικές μας Απόκριες" στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

“Οι δικές μας Απόκριες” στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες και οργανώνει δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά, με τίτλο «Οι δικές μας Απόκριες», την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Στο εργαστήρι, διάρκειας 120′, οι μικροί φίλοι, ηλικίας 8-12 ετών, θα δημιουργήσουν την αποκριάτικη αμφίεσή τους εντυπωσιάζοντας τους αγαπημένους τους. Με την καθοδήγηση της Ποτούλας Λαφογιάννη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους μοναδικές μάσκες, στολές και αξεσουάρ για το φετινό Καρναβάλι, επιλέγοντας ανάμεσα σε λουλούδι, πριγκίπισσα, βροχή-ουράνιο τόξο, πειρατή, κουνούπι, καμηλοπάρδαλη, δράκο, αλλά και την κάπως τρομαχτική, πλην συμπαθέστατη, αραχνούλα!

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα