ΑργολίδαPerforming Space 2024: Ένα συνέδριο στο Ναύπλιο όπου η επιστήμη συναντά τα...

Performing Space 2024: Ένα συνέδριο στο Ναύπλιο όπου η επιστήμη συναντά τα πρόσωπα και δημιουργεί

Το 3ο Performing Space είναι γεγονός και θα λειτουργήσει με θεματικές παρουσιάσεις και εργαστήρια στις αρχές Ιουλίου (3-6/7/2024) στο Ναύπλιο συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων φοιτητών, ερευνητών, καλλιτεχνών, επαγγελματιών των τεχνών, του θεάματος και γενικότερα δημιουργούς από κάθε δημιουργικό επαγγελματικό πεδίο. Από το Διδυμότειχο έως την Κρήτη και από τη Νέα Ζηλανδία και την Κίνα έως την Ελλάδα, ερευνητές και δημιουργοί από διαφορετικούς κλάδους, θα παρουσιάσουν έργα τους, θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και θα μοιραστούν ιδέες και τρόπους έκφρασης στο χώρο.

Από το 2022, ο Χώρος Επιτέλεσης, που φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και την πόλη του Ναυπλίου, δημιουργεί ένα διεθνές γεγονός – γέφυρα ανάμεσα στη συνάντηση, τη δράση και τη δημιουργία ανθρώπων που πειραματίζονται και αντλούν εμπειρίες και γνώσεις από τα αποτελέσματα της ανθρώπινης παρουσίας και δράσης στο δομημένο χώρο.

Παράλληλα, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες επισκέψεων σε αργολικούς χώρους (Πινακοθήκη, Αρχαιολογικοί χώροι, Θέατρα…) όπου ο Λόγος και το Πνεύμα της Ανθρώπινης Δραστηριότητας δημιούργησαν Ιστορία που καταγράφεται και διαχέεται αενάως στο χρόνο. Βιαστείτε!

Μέχρι 11 Μαρτίου 2024 κατάθεση εισηγήσεων στο συνέδριο – Μέχρι 1 Απριλίου 2024 δήλωση συμμετοχής στα Εργαστήρια.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου για τις προϋποθέσεις και τα προτεινόμενα θεματικά πεδία: https://www.performingspace.org/

(Γ.Κόνδης)

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα