Αργολίδα"ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ": H ανάπλαση στη βίλα Ζυμβρακάκη έχει την υπογραφή του...

“ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”: H ανάπλαση στη βίλα Ζυμβρακάκη έχει την υπογραφή του Δ. Κωστούρου

Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας σχετικά με τις εργασίες που ξεκίνησαν για την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου πλησίον της βίλας Ζυμβρακάκη.

Αναλυτικότερα:

Η επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει την παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας αλλά και του ευρύτερου κοινού της που την ακολουθεί και ενημερώνεται από αυτή.

Για άλλη μια φορά σκοπίμως οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του Δήμου παρέβλεψαν να αναφέρουν και για τη συγκεκριμένη παρέμβαση ότι αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού αναπλάσεων μέσω του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» συνολικού ύψους πάνω από 4 εκατ. ευρώ που μεταξύ άλλων περιελάμβανε τον κοινόχρηστο χώρο δίπλα στη Βίλα Ζυμβρακάκη το πάρκο στην οδό Ανδριανουπόλεως επί της οδού Ασκληπιού, το Πάρκο μπροστά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών επί των οδών Βασ. Γεωργίου και Ηρακλέους, το Ο.Τ 398 στη Νέα Πόλη Κούρτη, το Ο.Τ. 399 στη Νέα Πόλη Κούρτη και τα Τρίγωνα – Κοινόχρηστοι χώροι πλησίον ΔΕΗ , την πλατεία της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) και την ανάπλαση των οδών Σέκερη _Μπουμπουλίνας και το λιμάνι στο Τολό.

Όλες οι παραπάνω αναπλάσεις σχεδιάστηκαν, εγκρίθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν, δημοπρατήθηκαν , συμβασιοποιήθηκαν και ορισμένες υλοποιήθηκαν από την απελθούσα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο και επικεφαλής της Παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» Δημήτρη Κωστούρου.

Είναι πασιφανέστατο ότι οι συντάκτες του κειμένου, οι γνωστοί συνεργάτες προπαγανδιστές του κ. Ορφανού, με τη γνωστή τους εμπάθεια στρογγύλεψαν με τα γραφόμενα τους την ανάπλαση που ξεκίνησε προκειμένου να αποκρύψουν την αλήθεια και να οικειοποιηθούν ένα έργο που δεν θα μπορούσαν ούτε να φανταστούν το χρόνο προετοιμασίας και προσπάθειας που χρειάστηκε.

Σας επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να οικειοποιηθείτε  ένα τεράστιο έργο που ως παράταξη παραδώσαμε και συνεχίζουμε να παραδίνουμε στην κοινωνία του Ναυπλίου. Θα μας βρίσκεται μπροστά σας.

Τις δικιές σας αβλεψίες, αστοχίες και λανθασμένες επιλογές που σας έχουν φτάσει σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ στη διαχείριση και στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ναυπλιέων εμείς θα είμαστε εδώ για να λέμε μόνο αλήθεια στους συμπολίτες μας.

Σοβαρευτείτε ως Δημοτική Αρχή και σταματήστε να συμπεριφέρεστε ως Αντιπολίτευση.

ΥΓ: Είναι πολιτικά ανήθικο να συνεχίζετε η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα