Home Άρθρα Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

0

► Μα καλά, δεν σέβεστε τίποτα και κανέναν; Επιτρέπεται ολόκληρος Σερ – Τάκης να στήνεται για ωτοστόπ; Αντί να υπάρχει από την Κοινότητα Πορτοχελιού μονίμως ταξί για να σας μη σας γράψω υδροπλάνο μισθωμένο για τις μετακινήσεις του;

► Οι βραδιές με τον Σερ – Τάκη στο “Κόκο”, δεν θα ξανάρθουν ποτέ.

► Εδώ μια φορά ξεμύτισε στην Γλυφάδα και τον περάσανε για διάσημο Ελληνοαμερικανό σχεδιαστή. Μην το γελάτε. Αυτόγραφα του ζητούσαν περιμένοντας στην ουρά…

► Φόρο τιμής στην ζωντανή ιστορία του Πόρτοχελιού. Που να ξέρουν τα νούμερα που ήρθαν τα τελευταία χρόνια τι παιζόταν τότε. Ούτε σαν κομπάρσοι δεν θα στεκόντουσαν σε κείνες τις φάσεις.

► Δεν ξέρω. Βλέπω το Πορτοχέλι και αισθάνομαι σαν να έλειπα τριάντα χρόνια στην Αλάσκα. Έχει εκλείψει εκείνη η υποψία και η οσμή χαβαλέ σε κάθε του γωνία ανά πάσα στιγμή.

► Εκείνo το καλοκαίρι που πρωτοήρθα, παιδάκι ήμουν, το 1985, νόμιζες ότι συμμετείχες σε υπερπαραγωγή κωμωδίας. Από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί. Όρεξη μόνο να είχες για μακακίες και “χοντράδες.”

► Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το Praxis; Με Λεωνίδα και Λευτέρη, το El Greco; Το Rebel που έκλεινε ο δρόμος από τον κόσμο τα βράδια του Αυγούστου; Το Βananas; Το “Καραμούζα” του Βασίλη; Το Μεφίστο; την “Θέα” του Στρίγγλα; Αυτό το λευκό φόλκσβάγκεν βανάκι με τον φοίνικα ζωγραφισμένο ήταν όλα τα λεφτά!

► Άει σιχτίρ συγκινήθηκα. Βλέπω και τη “μαύρη γάτα” να γυρίζει γύρω – γύρω και είναι σαν να μπαίνω σε χρονομηχανή με το μυαλό μου… Άλλη μια θρυλική μορφή και αναπόσπαστο κομμάτι του Πορτοχελιού ο Τζώρτζ.

Και ύστερα ήρθαν οι μετά – νεόπλουτοι και τα σμπαράλιασαν όλα… Ξενέρα ανείπωτη, δηθενιά και μπαρμπούτσαλα σερβιρισμένα στον ατμό…

Κ.Π.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version