Home Άρθρα Η Στήλη του Κακού…

Η Στήλη του Κακού…

0

…Την γράφει ο Χείριστος

► Αληθεύει ότι σχεδόν ουδείς πολίτης δύναται να συναντήσει έστω κατόπιν σχετικού αιτήματος τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου; Παρά τον παραπέμπουν στους πληρεξούσιους συνεργάτες του;

► Επιχειρούν να περάσουν άβατο; Προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως κάποιο πολύ σπουδαίο πρόσωπο που έχει ελάχιστο χρόνο καθώς καταπιάνεται αποκλειστικά με πολύ σημαντικά θέματα;

► Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να εξηγήσουν ότι ο κ. Πτωχός ως πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας στον κλάδο του θέλει να διατηρήσει ένα υψηλό προφίλ – τύπου διευθύνοντος Συμβούλου πολυεθνικής εταιρείας, ο οποίος προφανώς δεν διαθέτει ούτε λεπτό για τους κοινούς θνητούς…

► Αν τα παραπάνω ισχύουν ας θυμίσουμε στον κύριο Πτωχό ότι τον εξέλεξε όχι κάποιο διοικητικό συμβούλιο ιδιωτικής εταιρείας αλλά η μεγάλη αποχή και οι εξαπατημένοι κοινοί θνητοί (ψηφοφόροι) τους οποίους αποφάσισε να κάνει πάσα στους “από δίπλα του”.

► Ασφαλώς μέγιστη ηθική ευθύνη για όσα συμβαίνουν φέρει ο “Γέρος του Μοριά” που τον περιτριγυρίζουν οι γνωστοί τσανακογλύφτες, με αποτέλεσμα να τον παραπληροφορούν και να τον οδηγούν εκτός πραγματικότητας σε πολλά ζητήματα.

► Έχουμε και αυτούς που νομίζουν ότι εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο. Ανενδοίαστα έγιναν έμμισθοι του Νίκα κατά τα προηγούμενα χρόνια, τώρα ανέδειξαν τον Κουτσούλη “καπελώνοντας” κόσμο και κοσμάκη που δεν θα τους την χάριζε.

► Πάντως αυτή η ασχετοσύνη σε επίπεδο αιρετών πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης δεν έχει προηγούμενο. Από ποιον δήμο να αρχίσουμε; Του Ναυπλίου; Του Άργους; Μιλάμε για τύπους που δεν ξέρουν να δέσουν τα κορδόνια τους αλλά νομίζουν πως θα λύσουν τα χρόνια προβλήματα της περιοχής. Πετάνε μια μακακία στο fb μπαίνουν οι σανοφάγοι ή διάφοροι που τους τρολάρουν και όλα επιλύονται με τρόπο μαγικό μέσω μιας εικονικής πραγματικότητας.

► Θα γελάσουμε πολύ με δαύτους… Το τι έπεται από την ανικανότητά τους δεν περιγράφεται ούτε με τα πιο “κακά λόγια”… Θέλω να πιστεύω πως η σημερινή στήλη δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του Κακού αλλά και την “σκοτεινή” ψυχοσύνθεση του γράφοντος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version