Home Αργολίδα Ορφανός: Αν κάτι που θα πρέπει να οικειοποιηθεί ο κ. Κωστούρος είναι...

Ορφανός: Αν κάτι που θα πρέπει να οικειοποιηθεί ο κ. Κωστούρος είναι τα υπέρογκα χρέη του Δήμου

0

Διαμαρτύρεται μέχρι γραφικότητας ο τέως δήμαρχος ότι η σημερινή δημοτική αρχή καπηλεύεται τα έργα του! Πότε και ποια έργα πρόβαλε η δημοτική αρχή σαν δικά της;

Το ότι ξεκινά ένα έργο δεν θα πρέπει να ανακοινώνεται; Δεν θα πρέπει να περιγράφεται στους πολίτες το τι θα δημιουργηθεί στον δήμο τους. Κύριε τέως δήμαρχε, η δημοτική αρχή κάθε δήμου ανεξάρτητα ποιος είναι δήμαρχος πρέπει να έχει συνέχεια και συνέπεια, λέξεις που είναι προφανώς ξένες στο λεξιλόγιο σας, αλλιώς δεν θα κάνατε τέτοιου είδους παρεμβάσεις που κινδυνεύουν να καταντήσουν γραφικές. Το ότι κάποια έργα που σχεδιάζατε επί δημαρχίας σας δεν έγιναν ή αν έγιναν ήταν λάθος και θα πρέπει να αναθεωρηθούν αυτό οφείλεται στην ανικανότητά σας να τα ολοκληρώσετε ή να τα υλοποιήσετε.

Αναλάβετε επομένως τις ευθύνες που σας αναλογούν, όπως το υψηλό χρέος του δήμου με τις όποιες επιπτώσεις σε βάρος των δημοτών μας, τους απλήρωτους λογαριασμούς των σχολείων μας που κινδύνεψαν να μην μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και όσα άλλα για τα σημεία και τέρατα που κατά την διάρκεια των θητειών σας διαπράξατε και έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν και αφήστε τα βαφτίσια των έργων.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version