ΑργολίδαΠρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου

Πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών & Ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Αγίου Πέτρου, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στον εορτασμό του Πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου ο οποίος θα τελεσθεί με Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας με την δέουσα λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια, εκκλησιαστική τάξη και τις αρμόζουσες τιμές, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Δευτέρα 6ης Μαΐου 2024

Ώρα: 19:00
Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου μετά των ευγενών αποδεχθέντων την πρόσκληση του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου, σεβασμιωτάτων Αρχιερέων και του Ιερού Κλήρου.

Ώρα: 20:15
Προσέλευση επισήμων καλεσμένων στο παλαιό Δημοτικό Μέγαρο επί της οδού Δαναού 3 και ακολούθως μετάβαση στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

Ώρα 21:00
Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας του Αγίου Πέτρου δια των οδών Κορίνθου, Γεν. Κολοκοτρώνη, Βασ. Αλεξάνδρου, Βασ. Κωνσταντίνου με την συνοδεία στρατιωτικού αγήματος παιανίζουσης φιλαρμονικής ορχήστρας.

Τρίτη 7η Μαΐου 2024

Ώρα 07:00
Τέλεση Όρθρου και Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου μετά των ευγενών σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών άλλων Μητροπόλεων και του Ιερού Κλήρου.

Ώρα 09:00
Προσέλευση επισήμων καλεσμένων στο παλαιό Δημοτικό Μέγαρο επί της οδού Δαναού 3 και ακολούθως μετάβαση στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

Ώρα 18:30
Μεθεόρτιος Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα