Home Άρθρα Τελειώνει μετά τις Ευρωεκλογές η σύμπραξη Μητσοτακισμού Σημιτισμού

Τελειώνει μετά τις Ευρωεκλογές η σύμπραξη Μητσοτακισμού Σημιτισμού

0

Νέο αρχηγό εκλέγει η Νέα Δημοκρατία – Τον επόμενο πρωθυπουργό όπως εκτιμούν αρμόδιοι των ΗΠΑ – Καμένο πολιτικά χαρτί θεωρεί η Ουάσιγκτον τον Μητσοτάκη.

Γράφει ο Παύλος Δαγρές

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος ΜΠΑΪΝΤΕΝ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη που είχε προγραμματισθεί για τον μήνα Μάιο. Καθόλου τυχαία χρονικά το κτύπημα κατά της κυβέρνησης από το Σταίητ Ντηπάρτμεντ. Καταγγελίες για ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, υποκλοπές ελευθερία τύπου, είναι μερικά από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση αυτή.

Αυτά είναι τα έργα της ποικιλόχρωμης κυβέρνησης η οποία εμφανίζεται ως κυβέρνηση του κόμματος της Ν.Δ., ενώ στην πραγματικότητα απαρτίζεται από υπουργούς πολλοί εκ των οποίων στο παρελθόν ήταν πολέμιοι της Νέας Δημοκρατίας.

Το φαινόμενο αυτό όχι μόνο εξοργίζει την κομματική βάση της Ν.Δ. αλλά υπονομεύει επικίνδυνα το Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας. Πρώην υπουργοί άλλων κομμάτων αντίθετοι ιδεολογικά μεταξύ τους συνυπάρχουν αρμονικά στην σημερινή κυβέρνηση ως γνήσιοι… Νεοδημοκράτες. Ξαφνικά έφυγαν από τα κόμματά τους και μεταπήδησαν στην Ν.Δ., μόνο και μόνο για να γίνουν υπουργοί, απαξιώνοντας έτσι όπως το 1965 ο Κων/νος Μητσοτάκης το Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, ανοίγοντας δρόμους σε άλλα καθεστώτα…

Ο αείμνηστος Π. Κανελλόπουλος ο οποίος διετέλεσε αρχηγός της ΕΡΕ πίστευε ότι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ το 1965 που είχε ως πρωτεργάτη τον Κων/νο Μητσοτάκη με την ανοχή της ΕΡΕ, ήταν από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην δικτατορία.

Όσο για την υπουργοποίηση των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ο αείμνηστος Π. Κανελλόπουλος είχε δηλώσει: «Είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη με τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ δηλαδή να εγκαταλείπουν το κόμμα τους μόνο και μόνο για να υπουργοποιηθούν.»

«Για το κατάντημα του τόπου δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο λαός με αυτούς που εκλέγει»

Έτσι είχε δηλώσει ο Κων/νος Καραμανλής όταν Πρωθυπουργός ήταν ο Κων/νος Μητσοτάκης και ο ίδιος Πρόεδρος Δημοκρατίας. Τότε που τα κυβερνητικά ΣΚΑΝΔΑΛΑ, όπως σήμερα, διαδέχοντο το ένα μετά το άλλο.

Υποκλοπές – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, Αρχαιοκαπηλίες και πολλά άλλα.

Το ότι δεν πήγε φυλακή ο Μητσοτάκης παρά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο, αυτό οφείλεται στην ασυλία που έχουν θεσπίσει στην Ελλάδα να απαλλάσσονται οι υπόδικοι Πρωθυπουργοί.

Διότι αν είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί ο Κων/νος Μητσοτάκης θα το σκεφτόταν πολύ ο μετέπειτα Πρωθυπουργός Σημίτης να παροτρύνει τους Έλληνες να ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ!!! Στο χρηματιστήριο που όπως όφειλε να γνωρίζει επρόκειτο περί ΑΠΑΤΗΣ. Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ χρηματιστηρίου έπληξε βαρύτατα οικονομικά τον Ελληνικό λαό, αποδυνάμωσε την Εθνική μας οικονομία. Σε συνδυασμό με τα οικονομικά ΣΚΑΝΔΑΛΑ μετά τα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων το Εθνικό εξωτερικό χρέος διογκώθηκε ανοίγοντας τις πόρτες των μνημονίων. Να μην αναφερθούμε εκτενώς στην ενδοτική Εθνική Σημιτική πολιτική. Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, συμφωνίες ΜΑΔΡΙΤΗΣ κλπ.

Δυστυχώς το δίδυμο της συμφοράς Μητσοτακισμού – Σημιτισμού κυβερνά την χώρα σήμερα, στο όνομα της Νέας Δημοκρατίας.

Τα δε ΣΚΑΝΔΑΛΑ διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ υποκλοπών, ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΕΜΠΩΝ, ξεκλήρισμα δανειοληπτών, 2.000 πλειστηριασμούς την εβδομάδα γίνονται και μάλιστα πλειστηριασμοί και πρώτης κατοικίας.

Μεθοδευμένα ιδιωτικοποιούν το ΕΣΥ.

Σε έξαρση η εγκληματικότητα. Ανασφαλείς αισθάνονται οι πολίτες. Κινδυνεύουν ακόμα και οι Δικαστές, Εισαγγελείς και Αστυνομικοί.

Πλήρη διάλυση πλήρη παρακμή.

Αισχροκέρδεια, ακρίβεια, ανταγροτική πολιτική. Στα ύψη οι τιμές των γαλακτοκομικών προϊόντων που συνεχίζουν να αυξάνονται ενώ η τιμή του πρόβειου γάλακτος μειώθηκε τον χρόνο αυτό 30 λεπτά το κιλό.

Ξεκληρίζονται οι κτηνοτρόφοι.

Εκτιμάται ότι το 60% του ζωικού κεφαλαίου θα μειωθεί το έτος 2024. Αδιάθετα παραμένουν τα πορτοκάλια στα δένδρα. Εγκαταλείπουν τη γεωργία οι Αγρότες και στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό να ζήσουν καλύτερα.

Παράλυτο είχε χαρακτηρίσει το κράτος στο παρελθόν ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη το 1991 τότε που πρωθυπουργός ήταν ο Κων/νος Μητσοτάκης τον οποίο οι Νεοδημοκράτες βουλευτές ανέτρεψαν, Σαμαράς και άλλοι, και απέτρεψαν την πλήρη κατάρρευση της χώρας.

Σε αποσύνθεση οδηγείται σήμερα η χώρα εξαιτίας των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ και των υπόπτων επιλογών του νεότερου Μητσοτάκη.

Η υπονόμευση της Χριστιανικής Ορθόδοξης παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας, με το να αναγνωρίσει η κυβέρνηση με νόμο και άλλου είδους μορφή οικογένειες, μοναδικό ορθόδοξο χριστιανικό κράτος που προέβη σε αυτό, τορπιλίζει συθέμελα το Ελληνικό κράτος, το οποίο επέζησε 400 χρόνια σκλαβιάς και άντεξε χάρη στο Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων.

Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια

Ήταν και είναι διαχρονικός αναλλοίωτες αξίες που συνέθεσαν και συνεχίζουν να συνθέτουν την Ελληνική κοινωνία το Ελληνικό κράτος και αλλοίμονο σε αυτούς που επιχειρούν να το αλλοιώσουν.

Σήμερα δεν χρειάζεται καμία πρωτοβουλία Σαμαρά να ανατρέψει την εθνικά επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση σύμπραξη Μητσοτακισμού – Σημιτισμού. Όλους αυτούς θα τους ανατρέψει η βάση του κόμματος της ΝΔ. Μια νέα σελίδα με νέο Αρχηγό ανοίγει σύντομα στο πολιτικό σκηνικό του «λαϊκού κόμματος» της χώρας.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Τηλ. 6943570958

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version