ΑργολίδαΆργος: Μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ

Άργος: Μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ

Την Κυριακή, 19 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άργους, εμφανίστηκαν ενώπιον της τοπικής κοινωνίας της Αργολίδας, οι ακόλουθοι επτά υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ, παρουσιάζοντας ο καθένας το ευρωπαϊκό όραμά του, με βάση το γνωστικό του υπόβαθρο:

Βλαχόπουλος Γεώργιος

Καλυβιώτης Ραφαήλ

Μαγγίνα Μαρία

Μακρυδάκη Φιλοθέη

Μαρκούδης Λυκούργος

Χατζηδάκης Κωνσταντίνος

Χιωτακάκος Δημήτριος

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκαν στην ανάδειξη του προγράμματος της ΝΙΚΗΣ επί θεμάτων πρωτογενούς Τομέα, επιχειρηματικότητας και εμπορίου – που θα επιδιώξουν να αναδείξουν στην Ευρωβουλή με την εκλογή τους – εστιάζοντας σε συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις επί των σχετικών προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή της Αργολίδας.

Στο τέλος, απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Κινήματος κ. Δημήτριος Νατσιός, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούντας, ο βουλευτής κ. Ανδρέας Βορύλλας και η βουλευτής κ. Ασπασία Κουρουπάκη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο πολυσχιδές κοινοβουλευτικό έργο που πραγματοποιείται αόκνως εδώ και ένα έτος (από εισόδου της ΝΙΚΗΣ στο Κοινοβούλιο), επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τον Έλληνα, την κοινωνία και την Πατρίδα μας.

Οι βουλευτές απάντησαν μεστά και τεκμηριωμένα σε υποβληθείσες ερωτήσεις του ακροατηρίου, επί εργασιακών και κοινωνικών ζητημάτων, τονίζοντας την ανάγκη να επιστρέψει η πολιτική ζωή της χώρας στις ελληνορθόδοξες αξίες και τις ρίζες της φυλής, δηλώνοντας/διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον πεισμώδη αγώνα για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα