ΚορινθίαΣτεφάνι Κορινθίας: Εφιαλτικό σενάριο το φαραωνικό έργο φωτοβολταϊκών στην περιοχή

Στεφάνι Κορινθίας: Εφιαλτικό σενάριο το φαραωνικό έργο φωτοβολταϊκών στην περιοχή

Το Στεφάνι επισκέφθηκε ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, με αφορμή την “περικύκλωση” του χωριού, από έναν φαραωνικών διαστάσεων Ενεργειακό Κόμβο, κυρίως φωτοβολταϊκών.

Τον υποδέχθηκαν ο τοπικός Πρόεδρος καθώς και η Επιτροπή κατοίκων, που του επέδωσε τεκμηριωμένα υπομνήματα, ενημέρωσε για την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων και την ομόφωνη απόφαση απέναντι σε αυτή την εξέλιξη, τις επόμενες κινήσεις σε θεσμικό και νομικό επίπεδο, αλλά και την συνεννόηση με όλους τους φορείς και Συλλόγους της περιοχής και του Νομού.

Ο βουλευτής τόνισε πως δεν πρέπει να επιτρέψουμε ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο, που θα καταστήσει ακόμα την παραμονή και δραστηριοποίηση κατοίκων, οικογενειών, κτηνοτρόφων, αγροτών, επαγγελματιών, πολιτιστικών συλλόγων και άλλων, αδύνατη, στον ίδιο τους τον τόπο.

Σε επόμενη κίνηση, θα φέρουμε σύντομα το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα στη Βουλή και το αρμόδιο Υπουργείο, που πρέπει να πάρει θέση, όπως και οι κυβερνητικοί βουλευτές και Υφυπουργοί της Κορινθίας.

Ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως κόμμα, θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που διαθέτουμε με παρεμβάσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αλλά στηρίζοντας και κινηματικές δράσεις, γιατί το Στεφάνι και οι κάτοικοί του δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τελικά ως ιθαγενείς!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα