ΑργολίδαΒράβευση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους στον διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος...

Βράβευση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους στον διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους συμμετείχε στον διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024”. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά και φέτος είχε ως θεματική τη φιλία. Ο διαγωνισμός με τίτλο “Η Δύναμη της Φιλίας – The Power of Friendship” έτυχε φέτος τεράστιας ανταπόκρισης από την εκπαιδευτική κοινότητα. Υποβλήθηκαν 527 συμμετοχές, 299 ραδιοφωνικά μηνύματα και 228 τραγούδια από σχολεία της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Κροατίας και σχολεία της Ομογένειας σε Αγγλία και Γερμανία.

Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες των παιδιών αποτυπώνουν την αξία που έχει η φιλία στη ζωή τους, ώστε να ζουν με χαρά, αγάπη και συμπαράσταση. Για τη διαδικασία αξιολόγησης των έργων έλαβαν μέρος ως μέλη των Κριτικών Επιτροπών κριτές, από τον χώρο της Εκπαίδευσης, της Επιστήμης αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η αξιολόγηση των συμμετοχών του διαγωνισμού έγινε βάσει κριτηρίων, συνυπολογίζοντας για το τελικό αποτέλεσμα τις βαθμολογίες των συμμετεχόντων σχολείων και των Κριτικών Επιτροπών.

Η συμμετοχή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους βραβεύθηκε με Έπαινο για την 5η θέση που κατέκτησε ανάμεσα σε 55 Λύκεια που συμμετείχαν διεθνώς στην κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους για την επιτυχία τους και ευχαριστούμε τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς κ. Καραβίτη Τριαντάφυλλο – Κωνσταντίνο (ΠΕ84 – Ηλεκτρονικών) για τον συντονισμό και την εκτέλεση της παραγωγής του ραδιοφωνικού μηνύματος, καθώς και την κ. Χαϊδή Αλεξάνδρα (ΠΕ89.01 – Καλλιτεχνικών Σπουδών) για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια της στην δημιουργία της αφίσας συμμετοχής καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα