Αργολίδα1ο ΕΠΑΛ Αργους: Η γιορτή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου

1ο ΕΠΑΛ Αργους: Η γιορτή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου

Την περασμένη Τετάρτη 26 Ιουνίου, σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Αργους με τους μαθητές να λαμβάνουν τα απολυτήρια και τα πτυχία τους.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους

  • ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος,
  • ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κύριος Μαλτέζος Ιωάννης,
  • ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης παιδείας κύριος Σιδέρης Βασίλειος,
  • ο Πρόεδρος της Δ/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, κύριος Βαρδάκας Αντώνης
  • ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Αργολίδας κύριος Γιατράκος Ιώαννης,
  • ο κύριος Αντωνόπουλος Παύλος εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Αργολίδας,
  • Διευθυντές και εκπαιδευτικοί Σχολικών μονάδων του Νομού Αργολίδας,
  • η γενική ιατρός κυρία Μουρλούκου Δήμητρα,
  • το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων,
  • οι γονείς των μαθητών και μαθητριών και μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του σχολείου.

Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα, οι δράσεις, οι διδακτικές επισκέψεις και οι εκδρομές, καθώς και τα ευρωπαϊκά προγράμματα που εκπονήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Ειδικότερα έγινε παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας- Ευεξίας που υλοποιήθηκε φέτος με τη συνεργασία της εταιρείας Athena Studies srlτου κυρίου Ιωάννη Παπαϊωάννου και με την χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Οι μαθητές Ειρήνη Κουγιά και Βασίλης Παπακωνταντίνου παρουσίασαν τις δράσεις του προγράμματος Επαγγελματίες Υγείας: Προκλήσεις και Προοπτικές Εκπαίδευσης στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια με κωδικό υλοποίησης 2023-1-EL01-KA122-VET-000134587 που πραγματοποιήθηκε από 5/3/2024 έως και 16/3/2024 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων τίμησε για την πολυετή προσφορά της στην επαγγελματική εκπαίδευση την εκπαιδευτικό Αικατερίνη Προδρομίδου. Οι μαθητές του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας ειδικότερα και το σύνολο των συναδέλφων την ευχαριστούν για τη συνεργασία και την προσφορά της στο σχολείο μας.

Το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού, οι μαθητές και οι επίσημοι καλεσμένοι μας με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησαν ένα αφιέρωμα στον Διευθυντή μας κύριο Νίκο Τσιπιανίτη ο οποίος μετά από πολυετή παρουσία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και ειδικά στον χώρο του Επαγγελματικού Σχολείου του Άργους αποχωρεί με σύνταξη αφήνοντας πίσω ένα αξιέπαινο έργο σε διοικητικό και παιδαγωγικό επίπεδο.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα