Άργος: Απότισαν φόρο τιμής στους ήρωες που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία

Σήμερα οι μαθητές των σχολείων του Άργους καθώς και μέλη φορέων κατέθεσαν στεφάνια αποδίδοντας φόρο τιμής στους ήρωες που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και συνεχίζει:

Μαθητές δίπλα στη σημαία και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον έχοντας παρακαταθήκη την ιστορία μας, τίμησαν εκείνους που υπερασπίστηκαν τα ιδανικά της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης, παραδίδοντας σε όλους μας ένα διαχρονικό παράδειγμα θάρρους και αυταπάρνησης.

Το ιστορικό ‘’ΌΧΙ’’ αποτελεί σύμβολο αντίστασης και έμπνευσης που αντιπροσώπευε την αδάμαστη βούληση του ελληνικού λαού να σταθεί ενάντια στην επιθετικότητα, την καταπίεση και την υποδούλωση. Ήταν μια πράξη αυτοσεβασμού και εθνικής υπερηφάνειας, που έδειξε ότι ακόμα και ένα μικρό έθνος μπορεί να υπερασπιστεί την ελευθερία του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα παλέψει εναντίον ισχυρότερων δυνάμεων.

Παρόντες στην κατάθεση ήταν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Βασίλης Σιδέρης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Heli Cars
Γερανιός-2
tabernaki
xalkidis
heli-cars
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
en_vogue
kookouvagia
Memento Nauplio
en _vogue
kookouvagia
memento1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη