Ο ¨Δαναός” έκοψε την πίτα του

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων του Συλλόγου Αργείων ο Δαναός, έλαβε χώρα η κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος και την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Ιωάννης Μαλτέζος, ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο Αντιπερειφερειάρχης Αργολίδας κ. Βασίλειος Σιδέρης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναργειακός κ. Σταύρος Τσιόδρας, καθώς και περιφερειακοί και δημοτικοί σύλλογοι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε συναυλία κλασσικής μουσικής και οι  νέοι σολιστ  από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bahauer μάγεψαν το κοινό με τις μελωδίες τους.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Παπανικολάου  ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παριστάμενους και τους ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
bias savvas
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη