Το Επιμελητήριο Αρκαδίας παρουσίασε βιωματικό σεμινάριο AI για την υποστήριξη των επιχειρήσεων

Μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν στην πράξη τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσα από έναν διαδραστικό, βιωματικό και σύγχρονο τρόπο προσέγγισης είχαν οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το 2ο μέρος του σεμιναρίου, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, με θέμα: «Η Χρήση Εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για την Υποστήριξη και Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Κ.Δ.Β.Μ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ – Vocational Training.

Ο εισηγητής, Σπύρος Ζαφειρόπουλος, MSc Computer Science και πρώην καθηγητής Πληροφορικής στο ΤΕΙ Πατρών, καθοδήγησε τους παρευρισκόμενους μέσα από ζωντανά παραδείγματα, πρακτικές εφαρμογές και ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από την ενσωμάτωση της AI στο επιχειρείν.

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν πάνω σε ρεαλιστικά επιχειρηματικά σενάρια, να δημιουργήσουν προσωποποιημένες λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στις δικές τους επιχειρήσεις, ενώ αναπτύχθηκαν επίσης σημαντικά θέματα που αφορούν την ηθική, νομική και λειτουργική διάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως η διαφάνεια, η προστασία δεδομένων και η υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας.

Το workshop ολοκληρώθηκε με ενεργό διάλογο, ανταλλαγή εμπειριών και ερωτήσεων, προσφέροντας πολύτιμα εφόδια και πρακτικές γνώσεις για τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα που διαμορφώνεται.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με συνέπεια στη δέσμευσή του για στήριξη της καινοτομίας και της τεχνολογικής κατάρτισης των επιχειρήσεων, θα συνεχίσει να επενδύει σε δράσεις που ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την επιμόρφωση των μελών του.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
Γερανιός-2
AMALIA-HOTEL
xalkidis
frontlabrou
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη