Διάκριση για την Αργολίδα: Κοκκινάκη και Λαμπάδας στο Υπουργείο Αθλητισμού

Στο Υπουργείο Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα μια ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση, όπου ο Υπουργός κ. Γιάννης Βρούτσης υποδέχθηκε μέρος των Ελλήνων αθλητών της Εθνικής Ομάδας Κουνγκ Φου, οι οποίοι διακρίθηκαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ανάμεσά τους και δύο δικοί μας, η Άννα Κοκκινάκη, και ο Κωνσταντίνος Λαμπάδας που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους, ξεχωρίζοντας για τη μαχητικότητά τους. Οι αθλητές μας ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι του νομού Αργολίδας στην Εθνική Αποστολή, αποδεικνύοντας ότι η επαρχία μπορεί να παράγει αθλητές υψηλού επιπέδου, όταν υπάρχει αγάπη, επιμονή και πίστη στο όραμα.

Η σημερινή υποδοχή δεν είναι απλώς μια τυπική τιμή από την πολιτεία, είναι ένα σύμβολο αναγνώρισης και μια δικαίωση για το Κουνγκ Φου στην Ελλάδα, που πλέον κερδίζει τη θέση που του αξίζει στον αθλητικό χάρτη της χώρας καταλήγει η ανακοίνωση του Choy Lee Fut.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
Γερανιός-2
xalkidis
frontlabrou
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη