“Νέοι και επιθετικότητα”: Ημερίδα στο Άργος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα ενημέρωσης γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

«Νέοι και επιθετικότητα» το θέμα της ημερίδας, στην οποία ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Επίτιμος Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Ο έμπειρος αξιωματικός, γνωστός από τις εύστοχες και τεκμηριωμένες τηλεοπτικές παρεμβάσεις του σε θέματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας, θα προσεγγίσει με τον δικό του τρόπο και με την εμπειρία του, το φαινόμενο της έξαρσης της επιθετικότητας των νέων, καθώς και τα αίτια, τις συνέπειες και τα μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού, που μαστίζει δυστυχώς πολύ συχνά την κοινωνία μας.

Μαζί με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, το θέμα θα προσεγγίσουν ως συνομιλητές οι:

  • Γιάννης Μαλτέζος, Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εγκληματικότητας & Παραβατικότητας Νέων Κ.Ε.Δ.Ε.
  • Γεωργία – Μάρθα Γκότση, Νομικός – Διδάκτωρ Εγκληματολογίας, Στέλεχος Νομικής Υπηρεσίας Κ.Ε.Δ.Ε., Μέλος Επιτροπής Εγκληματικότητας & Παραβατικότητας Νέων Κ.Ε.Δ.Ε.
  • Μαρία Μπράγκα, Διευθύντρια 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους
  • Σωτήρης Δαμάλας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη